כללי שאלה בלפני עוור לא תתן מכשול

• הוסף לסימניות
אני לא מדבר מהצד ההלכתי
אלא מהיבט הגיוני.

לפני כמה שנים א' החליט על איזה רעיון שלקח מהארץ ובא אלי לעצב כל הדרוש, אבל בעירנו רעיון הזה לא הולך, והוא כשל בזה.

עכשיו לאחר כמה שנים בא אלמוני לעצב בדיוק אותו רעיון, האם עלי להגיד לו שאם הראשון לא הצליח בזממו (הוא אגב עכשיו סוחר מצליח בנכסיו האחרים) עליו לשכוח ולא ישקיע בזה.

או שאני אעשה מה שעלי לעשות וזהו?

• הוסף לסימניות
אני הייתי אומרת...

במיוחד שאתה מכיר אותו!

ואתה יודע שזה יגרום לו להפסד.

תראה לו את הצדדים ומה שהוא יחליט זה כבר בעיה שלו.

• הוסף לסימניות
כדאי להיות פתוח, ולעורר אותו שיש אפשרות להיכשל ברעיון זו.

אתה לא תפסיד. הוא יכיר לך טובה עבור זה.
ואם בכל אופן הוא מתעקש להמשיך ברעיון, ולבסוף זה יכשל, מצפונך יהי' נקי.

• הוסף לסימניות
מה השאלה?
בוא נחשוב מה שמ_הלוי חושב... (בערך, בדיוק אני לא יכול לדעת...)

ייתכן ואצל השני זה כן יצליח, מה שלא הצליח אצל הראשון.

ייתכן ואין לי להתערב בכלל במה שהשני רוצה למכור, כל זמן שאני לא הפרסמאי שלו.

אני הרי לא עשיתי בשבילו מחקר שוק, ואני לא אמור לדעת אם הדבר הולך להצליח או לא. וזה שעשיתי בשביל מישהו אחר עבודה כזה, ואצלו זה לא הצליח. הרי יש עשרות דברים שאנשים מפרסמים ואולי חצי מהדברים מצליחים.

גם אצל פרסומאים גדולים קורה פאשלות, אז וודאי שאני בתור גרפיקאי ולא פרסומאי, לא אמור לחשוב על זה.

מה גם שזה רווח של בערך 6000 דולר, שלא נכנס כנראה כל יום, וזה גם מוסיף נדבך חשוב, ומקשה על המחשבה ועל שיקול הדעת.

• הוסף לסימניות
צונזר על ידי הנהלת האתר.

הודעה זו אינה תגובה ענינית בנושאי הפורום הזה.

אין לשלב אידיאולוגיות מכל סוג שהם בפורום זה.

גולשים כאן מכל גווני הציבור הדתי. בפורום זה ישכנו כל מי שחובש כיפה ומגדיר עצמו חרדי. המעוניין לעזור ולהעיזר במקצועות הגרפיקה והעיצוב. ולא משנה אם הוא חובש כיפה גדולה או קטנה סרוגה או קטיפה. עם יחי אדוננו או עם נ נח..

בהצלחה לכולם.

• הוסף לסימניות
ונתנו עם כל דבריך אוכל להסתדר
אך עם המספרים 6000! בבקשה, אל תסנוור את עיני....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה