כללי שאלה במאסטר באינדיזיין

• הוסף לסימניות
מקוה שאבהיר את עצמי היטב....
יצרתי במאסטר מלבן מסוים שלשם לאורך כל הדפים הבאים אני מעוניינת להכניס תמונה וכל פעם תמונה שונה, למה זה לא נותן לי האם אני צריכה ליצור מלבן מחדש בכל עמוד?

וכנ"ל לגבי תיבות טקטס שאני מגדירה באינדיזין במאסטר לפעמים הם פעילות לאורך כל הספר ולפעמים לא למה?

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אם הם במאסטר, הם לא אמורים להיות פעילים, רק אם אתה מפעיל אותם.
Ctrl+Shift וקליק על העצם מהמאסטר פותח אותו.
לפתוח את כל העצמים מהמאסטר, CTRL+SHIFT+ALT+L
ולפתוח את כל האובייקטים מהמאסטר על כל הדפים, יש לך לבחור קודם את הדפים בחלון הדפים. ואז כנ"ל.

• הוסף לסימניות
תיבות טקסט במאסטר כן פעילים גם כשלא נוגעים בהם. אלא שאי אפשר לכתוב בהם בצורה כזאת. אפשר אבל לשפוך טקסט לתוכם ע"י יבוא או שרשור מתיבת טקסט אחרת. כשמעבירים את העכבר כשהוא טעון מעל תיבת טקסט (מהמאסטר) משתנה צורת העכבר ואז ע"י אלט או שיפט שופכים פנימה את הטקסט.

• הוסף לסימניות
ברגע שעשית כנ"ל, האובייקט בדף עוד מחובר למאסטר, בכל הגדרה שלא שינית ידנית.
ז"א אם שינית בדף מסויים את עובי הקו. אז רק הגדרה זו התנתק מהגדרות המאסטר, ורק שינוי הגדרה זו במאסטר לא יופעל על הדף. אבל צבע מילוי למשל, אתה יכול עוד לשנות במאסטר, וזה ישתנה בדף גם.

כשאתה רוצה לנתק לגמרי את האובייקט מהמאסטר, יש לבחור בחלונית הדפים, קליק ימני על החץ ו:
Detach Selection From Master

• הוסף לסימניות
אין לי הרבה מה להוסיף על מה ש"ונתנו" והאחרים אמרו, רק שניתן גם להגדיר לו במאסטר הגדרות "עקיפת מלל" [Text Wrap] וברגע ש'תשחררי' אותו מהמאסטר ע"י Ctrl+Shift, יחולו כל הגדרות העקיפה שהגדרת בדף האב.

נ.ב. יש לשים לב שכל שינוי שיבוצע בעמוד ספציפי ינתק אותו [רק להגדרה זו כפי שנאמר פה] לעניין זה מהמאסטר!

• הוסף לסימניות
בCS3 אפשר לתת עקיפת מלל מהמסטר...

• הוסף לסימניות
כן. אחד החידושים בCS3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה