דרוש מידע שאלה במובי מייקר..

• הוסף לסימניות
לא יודעת לאיזה תת פורום לשייך את השאלה :)
יש שם אפשרות לערוך סרטון כך שיוצג מהסוף להתחלה?
תודה!!!

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי לא, מכיוון שאי אפשר לעשות speed, והדרך הכי נוחה לעשות מהסוף להתחלה היא מהירות 100-

עריכה: יש בתוכנה מהירות, אבל היא לא מאפשרת לכתוב ערכי מינוס.

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי לא, מכיוון שאי אפשר לעשות speed, והדרך הכי נוחה לעשות מהסוף להתחלה היא מהירות 100-

עריכה: יש בתוכנה מהירות, אבל היא לא מאפשרת לכתוב ערכי מינוס.
תודה!!
יש איזו תוכנה חינמית פשוטה שאפשר לעשות את זה שם?

• הוסף לסימניות
אם המחשב שלך עם נתונים סבירים, ממליצה לך להוריד פרימייר בחינם מכאן:
ולעשות את השינוי בפרימייר. הכי קל ופשוט.

• הוסף לסימניות
אם המחשב שלך עם נתונים סבירים, ממליצה לך להוריד פרימייר בחינם מכאן:
ולעשות את השינוי בפרימייר. הכי קל ופשוט.
מסתבר שיש לי פרימייר... רק שאין לי מושג איך עובדים איתו
CS6.
יש מצב להדרכה?..

• הוסף לסימניות
מישהי מציעה לי פה עזרה באישי.. תודה בכל מקרה!

• הוסף לסימניות
פתחי את התוכנה
תלחצי פרויקט חדש, יפתח לך הגדרות, אל תשני שום דבר מיוחד, אלא אם כן ההסרטה ארוכה ואז שני את הזמן למטה בחלונית שנפתחת- חלונית הסקוונס.
כעת יפתחו לך חלוניות. נסי לגרור ידנית את הוידאו לרצועת הזמן.
כעת לחצי על מקש ימני- speed ושם החליפי ל- 100-.
כעת תעשי EXPORT.

הסבר מאוד כללי. אם תתקעי בשלב מסוים מוזמנת לכתוב.

• הוסף לסימניות
שירי מה את צכה???
אני יודעת פרימייר
רוצה מאד לעזור לך

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה