שאלה במנגה ובפרוג

• הוסף לסימניות
1. כאשר אני מציירת במנגה באיזה עט ורוצה להגדיל את הציור- גם עובי הקו גדל ושמן ומעוות את התוצאה. יש אפשרות לשלוט על זה ולגרום להגדיל את הציור בלי להשפיע על עובי הקו הראשוני?
2. כעולה חדשה בפרוג אשמח לקבל הסבר איך ליצור את החתימה בקוביה השמאלית בגודל ובאיכות טובים. כרגע כל הוספה נחתכת וגם הריבוע קטן ולא איכותי.

• הוסף לסימניות
1. לגבי הגודל של המברשת עט- מדובר תוך כדי שאת מציירת ,את מגדילה את המסך כדי לצייר פרטים? או ממש שאת מגדילה את הציור עצמו על פני הדף? אולי בעצם השאלה מיותרת...
2. לאיזו קוביה את מתכוונת?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה קורה כשאת מגדילה את הציור שציירת בשכבה וקטורית - נכון?
כשאת מציירת בשכבה וקטורית ואחר כך מגילה אז זה מעבה את הקו. אז יש לך 2 אפשרויות:
1. להגדיל ואחר כך לבחור את הקווים (ע"י כלי האובייקט - הקוביה) שאת רוצה לדקק, ואז בחלו ההגדרות לשנות את עובי הקו.
2. אם את להשפיע על קווים בכל השכבה ולא רק על קווים מסויימים, אז את הולכת לכלי האובייקט (כשאת עומדת על השכבה כמובן), אחר כך ctrl+t, אחר כך מבטלת את סימון האפשרות שנה עובי קו וקטור - מצרפת תמונה.

בקשר לשאלתך השניה - על איזה קוביה מדובר? של קומיקס? אם כן - החתימה צריכה להיות בתוך המסגרת של הריבוע -תנסי להסביר מה הכוונה.
בהצלחה

קבצים מצורפים

• ‏‏לכידה.JPG
    ‏‏לכידה.JPG
    KB 26.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שהבנתי מה הבעיה- תנסי לבדוק אם האופציה הזו מסומנת לך בוי:
כשאת עומדת על כלי העט לחיצה על המפתח שוודי הקטן-
upload_2018-10-16_10-21-25.png

תפתח לך החלונית הבאה:
upload_2018-10-16_10-22-50.png

תבדקי שהפקודה המודגשת כאן אינה מסומנת בוי.
זה גורם לעט להשאר בגודל מסוים ולא להשתנות בהתאם לגודל התצוגה על המסך.
לאישור לחיצה על הכפתור הימני למטה ואוקי.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה קורה כשאת מגדילה את הציור שציירת בשכבה וקטורית - נכון?
כשאת מציירת בשכבה וקטורית ואחר כך מגילה אז זה מעבה את הקו. אז יש לך 2 אפשרויות:
1. להגדיל ואחר כך לבחור את הקווים (ע"י כלי האובייקט - הקוביה) שאת רוצה לדקק, ואז בחלו ההגדרות לשנות את עובי הקו.
2. אם את להשפיע על קווים בכל השכבה ולא רק על קווים מסויימים, אז את הולכת לכלי האובייקט (כשאת עומדת על השכבה כמובן), אחר כך ctrl+t, אחר כך מבטלת את סימון האפשרות שנה עובי קו וקטור - מצרפת תמונה.

בקשר לשאלתך השניה - על איזה קוביה מדובר? של קומיקס? אם כן - החתימה צריכה להיות בתוך המסגרת של הריבוע -תנסי להסביר מה הכוונה.
בהצלחה

תודה התשובה הזו חדשה לי דברים ועזרה לי מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה