שאלה במנגה סטודיו

• הוסף לסימניות
שלום וברכה!
יש לי שאלה - ציירתי ציור במנגה סטודיו, ואני רוצה לצבוע אותו,
פתחתי שכבה נפרדת לצבע, מתחת לשכבת הפיניש,
אבל כלי הדלי משום מה לא מתייחס לשכבת הפיניש, אלא צובע את כל כל הדף כולו,
איך אפשר לצבוע ע"י הדלי בשכבה נפרדת, אבל שיתייחס לקוים של השכבה שמעליו?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
איזה גרסה?

• הוסף לסימניות
גירסא 4

• הוסף לסימניות
4 אני לא יודעת, אבל כנראה צריך להיות לך כתוב איפשהוא שיתייחס לכל השכבות ולא רק לשכבה הנוכחית.
וסתם שאלה, למה לא לעבור למנגה 5? זה עולם אחר אין מה להשוות הרבה יותר טובה!

• הוסף לסימניות
אינלימושג,
כשקניתי לא הבנתי כלום בציור דיגיטלי,
וארגנו את הרכישה בשבילי,
צריך לשלם על התוכנה מחדש בשביל לרכוש מנגה 5?
סה"כ קניתי לפני פחות משנה...

איך נקראת הפקודה של להתיחס לכל השכבות?
חיפשתי ולא מצאתי...

• הוסף לסימניות
ומה יותר טוב במנגה 5?

• הוסף לסימניות
מסכימה עם אבש, אוכל לשלוח לך בפרטי איך להוריד את 5 ולהתקין.
מה יותר טוב, הייתי אומרת צריך לראות כדי להבין, המבנה הכלים ומודלים, השימוש הרבה יותר יפה חלק ונוח. יש מגרעות בתוכנה על פני 4 כמו כמות המטריאלס שהם מביאים אבל עדין התוכנה נוחה הרבה יותר ויכולות הצביעה שלה עולות אפילו מפוטושופ

• הוסף לסימניות
תודה לכן!
ליהיא אשמח שתלחי לי בפרטי,
או במייל שכבר יש לך...
זה חוקי?
והלכתי?
כלומר מבחינת החברה צריך לשלם שוב?

• הוסף לסימניות
והנה הסבר לאיך לסדר את הצביעה עם הכלי המנגה 4

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 224.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אם יש לך כבר את התוכנה אז שדרוג למנגה 5 עולה משהו כמו 60- 70$ לא זוכרת, לפני שנה היא עוד לא יצאה.
יש כבר את גרסת EX שהיא הרבה יותר יקרה, לא יודעת כמה שיפורים יש שם לעומת המנגה 5.
קשה לענות מה יותר טוב בזה, זה ממש אחר. גם מבחינת אפשרויות וגם מבחינת נוחות.
יבואו המומחים ממני ויאירו את עיניך...

• הוסף לסימניות
אין לי מוסג לגבי חוקי-לא נראה לי אבל אשלח בכל מקרה ותחליטי לבד. במנגה EX5 יש את האפשרות לשמור book מה שב5 אין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1126211:
אין לי מוסג לגבי חוקי-לא נראה לי אבל אשלח בכל מקרה ותחליטי לבד

לא חוקי בעליל.
חבל כי היא לא תוכנה יקרה.

• הוסף לסימניות
להיא ,
עזרת לי מאוד מאוד !
הדוגמא שלך היתה מצויינת וסוף סוף הצביעה מתחילה לרוץ,

תודה גם לך, אבש, על המידע,
אני אשקול לשדרג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא;1126197:
ויכולות הצביעה שלה עולות אפילו מפוטושופ

למרות שאחרי שיכנועים של קולגות הפכתי לחבר טוב של מנגה...אמנם 4 אבל אני חושב שמבחינת צביעה אין על פוטושופ. ויש לציין שגדולי המאיירים לא מוותרים על צביעה על פוטושופ

• הוסף לסימניות
מסכימה אם כל מילה!! אבל אלו שעובדים עם 5 מבינים איזו מכחולים מגניבים יש לה, (מה ש-4 אפילו לא קרוב בטיפה) את הציור בתמונת פרופיל ושלושת הציורים האחרונה שהעלתי לתיק עבודות עשיתי ב-5
אבל זה לא משנה כי כמו שאני תמיד אומרת "זה לא התוכנה, זה האומן"
אפשר להגיע לתוצאות מעולות בשניהם. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה