שאלה במנגה

• הוסף לסימניות
השאלה לא מובנת...את מתכוונת לקבצי תמונה?

• הוסף לסימניות
למה את לא פותחת את הקובץ מתוך מנגה?

• הוסף לסימניות
האם אתם מקבלים שגיאה בניסיון פתיחה? אם כן, תעלו בבקשה תמונות מסך.
אם לא, איך בדיוק אתם מנסים לפתוח? תפרטו. כל שלב.

• הוסף לסימניות
למה את לא פותחת את הקובץ מתוך מנגה?
אם אני מקבלת קובץ תמונה, או פוטושופ ואני רוצה לעבוד עליו במנגה, או שאני רוצה לשלב גם מנגה וגם פוטושופ, אני פותחת בפוטושופ ואח"כ אפשר לפתוח גם דרך מנגה

• הוסף לסימניות
האם אתם מקבלים שגיאה בניסיון פתיחה? אם כן, תעלו בבקשה תמונות מסך.
אם לא, איך בדיוק אתם מנסים לפתוח? תפרטו. כל שלב.
לא, אין לי בכלל אפשרות, רק אם פתחתי קובץ מנגה מלכתחילה,
כשאני מנסה למשל לפתוח קובץ תמונה דרך קובץ אחר- לחצן ימני בעכבר נותן לי אפשרויות שונות של פתיחת הקובץ , והמנגה לא מופיע לי באפשרויות האלו, למרות שהוא מותקן במחשב

• הוסף לסימניות
לא, אין לי בכלל אפשרות, רק אם פתחתי קובץ מנגה מלכתחילה,
כשאני מנסה למשל לפתוח קובץ תמונה דרך קובץ אחר- לחצן ימני בעכבר נותן לי אפשרויות שונות של פתיחת הקובץ , והמנגה לא מופיע לי באפשרויות האלו, למרות שהוא מותקן במחשב
יש לי את אותה הבעיה (אם הבנתי נכון).

• הוסף לסימניות
ודאי שאפשר לפתוח קובץ פוטושופ במנגה.
אני פשוט גורר את הקובץ על חלון המנגה וזהו. כנ"ל כל שאר הפורמטים (הנתמכים כמובן)
אם זה לא עובד הבעיה באה ממקום אחר. אולי גרסה ישנה של התוכנה?

• הוסף לסימניות
בדיוק, @yoyoBL צודק. ניסית את זה @אסתי 25?

חוצמזה, את יכולה לפתוח מאנגה. ללחוץ על קובץ > פתח. ייפתח סייר חלונות. נווטי לקובץ הדרוש ולחצי פעמיים.
(File > Open)

חוצמזה, אם את נורא רוצה שבלחיצה ימנית על הקובץ > פתח באמצעות תראי את האפשרות מנגה, תגידי בבקשה, איזה מערכת הפעלה יש לך?

• הוסף לסימניות
ודאי שאפשר לפתוח קובץ פוטושופ במנגה.
אני פשוט גורר את הקובץ על חלון המנגה וזהו. כנ"ל כל שאר הפורמטים (הנתמכים כמובן)
אם זה לא עובד הבעיה באה ממקום אחר. אולי גרסה ישנה של התוכנה?
הי!תודה!!
לא הכרתי את זה, וזה עובד!!
ממש ממש תודה

• הוסף לסימניות
בדיוק, @yoyoBL צודק. ניסית את זה @אסתי 25?

חוצמזה, את יכולה לפתוח מאנגה. ללחוץ על קובץ > פתח. ייפתח סייר חלונות. נווטי לקובץ הדרוש ולחצי פעמיים.
(File > Open)

חוצמזה, אם את נורא רוצה שבלחיצה ימנית על הקובץ > פתח באמצעות תראי את האפשרות מנגה, תגידי בבקשה, איזה מערכת הפעלה יש לך?
תודה על העזרה!
יש לי וינדוס 10

• הוסף לסימניות
‏‏לכידה.JPG
ואם כבר עזרתם לי כל כך יפה, יש לי עוד בעיה במנגה, היא פחות מטרידה אותי, אבל עדיין..
חסר לי חלק גדול מהמטריאלס, כולל בועות לקומיקס וD3
וגם לא נותן לי להוסיף לשם תמונות (כשאני רוצה להכין מברשת שלי)
מישהו יודע?
תודה

• הוסף לסימניות
לגבי המטריאלס הייתה לי אותה הבעיה אחרי שעידכנתי את התכנה. וב"ה גיליתי את הקישור ממנו ניתן להוריד מטריאלס מהאתר של קליפ סטודיו פינט.
אבל איזו גרסה יש לך?

• הוסף לסימניות
לגבי המטריאלס הייתה לי אותה הבעיה אחרי שעידכנתי את התכנה. וב"ה גיליתי את הקישור ממנו ניתן להוריד מטריאלס מהאתר של קליפ סטודיו פינט.
אבל איזו גרסה יש לך?
מנגה סטודיו 5, אבל לא מקורי, אז לא נראה לי שאני יכולה להוריד מהאתר שלהם

• הוסף לסימניות
אין לך את המקורי ולכן את נתקלת במעט הגבלות על כל האפשרויות של התוכנה.
את לא יכולה להוסיף מטיריאלס ומברשות.
חושבני גם, שאין שבאפשרותך ליצור מטריאלס, אך ייתכן שאני טועה בזה.
את כן יכולה ליצור מברשות בעצמך.

כנראה שבגלל זה את לא רואה את התוכנה ברשימת התוכנות שבלחצן הימני על קובץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה