גם, וגם קובץ psdהשאלה לא מובנת...את מתכוונת לקבצי תמונה?
יש בכלל אפשרות כזו?גם, וגם קובץ psd
אמור להיות, בפתיחה באמצעות..יש בכלל אפשרות כזו?
אם אני מקבלת קובץ תמונה, או פוטושופ ואני רוצה לעבוד עליו במנגה, או שאני רוצה לשלב גם מנגה וגם פוטושופ, אני פותחת בפוטושופ ואח"כ אפשר לפתוח גם דרך מנגהלמה את לא פותחת את הקובץ מתוך מנגה?
לא, אין לי בכלל אפשרות, רק אם פתחתי קובץ מנגה מלכתחילה,האם אתם מקבלים שגיאה בניסיון פתיחה? אם כן, תעלו בבקשה תמונות מסך.
אם לא, איך בדיוק אתם מנסים לפתוח? תפרטו. כל שלב.
יש לי את אותה הבעיה (אם הבנתי נכון).לא, אין לי בכלל אפשרות, רק אם פתחתי קובץ מנגה מלכתחילה,
כשאני מנסה למשל לפתוח קובץ תמונה דרך קובץ אחר- לחצן ימני בעכבר נותן לי אפשרויות שונות של פתיחת הקובץ , והמנגה לא מופיע לי באפשרויות האלו, למרות שהוא מותקן במחשב
הי!תודה!!ודאי שאפשר לפתוח קובץ פוטושופ במנגה.
אני פשוט גורר את הקובץ על חלון המנגה וזהו. כנ"ל כל שאר הפורמטים (הנתמכים כמובן)
אם זה לא עובד הבעיה באה ממקום אחר. אולי גרסה ישנה של התוכנה?
תודה על העזרה!
מנגה סטודיו 5, אבל לא מקורי, אז לא נראה לי שאני יכולה להוריד מהאתר שלהםלגבי המטריאלס הייתה לי אותה הבעיה אחרי שעידכנתי את התכנה. וב"ה גיליתי את הקישור ממנו ניתן להוריד מטריאלס מהאתר של קליפ סטודיו פינט.
אבל איזו גרסה יש לך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים