שאלה במנגה

• הוסף לסימניות
אני רוצה להעביר קובץ פתוח של מנגה במייל, ולא יודעת למה זה לא מצליח, זה עובר כמו קובץ לא מזוהה ושוקל מאוד מעט.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
את צריכה לשלוח את כל התקיה (page משהו) תדחסי את התקיה ותשלחי אותה
(כפתור ימני -הוסף לארכיון ,צריך שיהיה לך winrar כמובן)

• הוסף לסימניות
עשיתי וזה יוצר הודעת שגיאה בפתיחה

קבצים מצורפים

• שגיאה.jpg
    KB 51.1 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
??
לא יודע מה להגיד לך
מה שבטוח זה שיש בעיה!

• הוסף לסימניות
את יכולה אבל לעשות export בקובץ פוטושופ
ואח"כ import את אותו הקובץ

• הוסף לסימניות
יעזור אם אתקין שוב את התוכנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Danbarlev;658825:
את יכולה אבל לעשות export בקובץ פוטושופ
ואח"כ import את אותו הקובץ
:(
הקובץ יוצא מוזר...
הקוים יוצאים חלולים.

אף אחד לא יודע???

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שלהתקין את התוכנה שוב יעזור, ניסיתי וגם לי זה עושה את אותו הדבר

• הוסף לסימניות
לי עובד מצויין שניהם...
גם פוטושופ
וגם מייל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליהיא1;658939:
אני לא בטוחה שלהתקין את התוכנה שוב יעזור, ניסיתי וגם לי זה עושה את אותו הדבר
חיכיתי לך......
אבל חבל שזה לא מצליח, בינתיים אני משתמשת בדרך עוקפת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה