שאלה במנגה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
ברצוני לצייר במצב Anti-Aliased כשאני משתמשת בשכבת vector
(הצלחתי רק ב-raster layer אבל לא ב-vector layer)
במדריך שיש לי כתוב:

For [Vector Layer], if [Display] menu → [Show Vector] → [Show Anti-Aliasing] is
turned on/off, the display/non-display of anti-aliased line can be switched.

אבל לא הבנתי איך...
משהו יודע אולי איך עושים את זה?
אשמח אם תעזרו לי
תודה מראש

• הוסף לסימניות
someone...anyone...help...?l

• הוסף לסימניות
אולי shavit? נסי לשלוח לה בפרטי.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה הבעיה
אצלי הAA עובד מצויין ......
בשורת התפריטים למעלה בview יש שם vector view ויש שם show anti aliased
עשיתי לפי הההוראות שכתבת פה -אני תמיד מצייר בלי AA אם לא בצביעה הוא יעשה לי קו לבן

• הוסף לסימניות
תודה רבה הצלחתי-(מזה AA?)

• הוסף לסימניות
AntiAliased

• הוסף לסימניות
הבנתי-(אבל אם אני לא עושה את זה אז הפסים יוצאים לי מזוגזגים ובקשר לצבע עדין לא נתקלתי בבעיה כזאת :confused:) בכל אופן תודה עזרת לי מאוד מאוד :p

• הוסף לסימניות
הא ,נכון.
לאחר בדיקה נכון אין בעיות גם בAA
כי בפוטושופ כן יש חשבתי גם פה.....
תודה לך!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה