שאלה בנוגע ל - cloudflare

• הוסף לסימניות
האתר שלי מחובר דרך cloudflare, והשרת המארח שלי בישראל.
ברצוני לדעת - האם ניתן לבדוק את הגלישה כאילו אני כלל לא מחוברת אליהם?
דהיינו שלא אצטרך להתנתק לחלוטין מהשירות שלהם, אלא רק "לכבות" באופן זמני את השירות, ולמעשה כל מי שיגלוש יגלוש ישירות לחב' האירוח כאן בישראל, ולא דרך cloudflare בחו"ל?
תודה

• הוסף לסימניות
נכנסים לממשק ניהול שלהם ואו שמפעילים development mode או שנכנסים להגדרות DNS ולוחצים על ההסמל של הענן הכתום לחיצה אחת והוא נהפך לענן אפור ככה הוא יישלח ישירות לשרת המקורי.

• הוסף לסימניות
אני ירכב על השאלה, מישהו מכיר חברה ישראלית כזאת? או מישהו שיש לו שרתים בישראל?
אני משקיע יותר כסף באירוח בישראל כדי שהגלישה תהיה מהירה, ודרכם אני מועבר שוב לשרתים מרוחקים בחו"ל..

• הוסף לסימניות
אז אם הם ענו לך אז מה אתה רוצה????????????????????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;n4924405:
אז אם הם ענו לך אז מה אתה רוצה????????????????????

אתה לא עוקב אחרי השעות של כתיבת ההודעות??????????????????????????????????
הם ענו לי בשעה 15:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;n4924532:
אתה לא עוקב אחרי השעות של כתיבת ההודעות??????????????????????????????????
הם ענו לי בשעה 15:00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

פשוט זה מה שכתבת..

נכתב ע"י נירוש;n4923475:
שלחתי להם שאלה עוד לפני שהעליתי לכאן, והתשובה שלהם היא כדלהלן [אחת האפשרויות שהעלה 3 פינות, ואפשרות נוספת]
https://support.cloudflare.com/hc/en...te-CloudFlare-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה