שאלה בנושא דיסק קשיח חיצוני

• פותח הנושא nar
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי דיסק קשיח חיצוני של 500 ג'יגה.
הוא מלא כמעט לגמרי.
היום שלחתי ממנו איזשהו קובץ במייל, ואח"כ משום מה נעלמה התיקיה שהכילה את הקובץ הנ"ל
בחיפוש אחר שם הקובץ הוא כותב לי שלא קיים כזה קובץ בדיסק.
והכי מוזר שהדיסק נשאר מלא באותה כמות. כלומר לא מחקתי בטעות את התיקיה.

מה יכול להיות?
התיקיה שנעלמה לי חשובה לי מאד. איך אמצא אותה?

תודה!!!

• הוסף לסימניות
האם המחשב שלך מראה תיקיות מוסתרים, ותיקיות מערכת? (אם לא אולי וירוס הסתיר את התיקייה)
איך חיפשת את שם הקובץ?

• הוסף לסימניות
כדאי לבדוק שמוצגים קבצים / תיקיות מוסתרים, ואפי' תיקיות מערכת
אפשר גם עם קובץ זה, לחלץ ולהפעיל

האם יש אנטיוירוס עדכני?

קבצים מצורפים

• גילוי קבצים.rar
    260 ביטים · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
היום שלחתי ממנו איזשהו קובץ במייל, ואח"כ משום מה נעלמה התיקיה שהכילה את הקובץ הנ"ל
האם בין לבין ניתקתם את הכונן?

אגב, ממש לא מומלץ לשמור חומר חשוב ללא גיבוי. בפרט בכונן חיצוני.

• הוסף לסימניות
חיפשתי את שם הקובץ ע"י החיפוש הרגיל שיש כשאני פותחת את הדיסק.
ניסיתי בחיפוש לעשות נקודה, שאמרו לי פעם שזה מציג גם קבצים נסתרים, ולא מצאתי את התיקיה.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי מה התוכנה הזאת. אני מנסה לפתוח, ואז הוא שואל אותי האם לאפשר שימוש באפליקציה, ואני מאשרת, אבל זה חוזר לתיקיה המקורית ולא נפתח לי כלום

• הוסף לסימניות
האם המחשב שלך מראה תיקיות מוסתרים, ותיקיות מערכת? (אם לא אולי וירוס הסתיר את התיקייה)
איך חיפשת את שם הקובץ?

האם יש אנטיוירוס עדכני?

לא כ"כ הבנתי מה התוכנה הזאת. אני מנסה לפתוח, ואז הוא שואל אותי האם לאפשר שימוש באפליקציה, ואני מאשרת, אבל זה חוזר לתיקיה המקורית ולא נפתח לי כלום
אם לא שיחקו בהגדרות אני לא רואה סיבה הגיונית להעברת התיקייה למצב מוסתר\מערכת

אם זה וירוס זה היה אמור להסתיר את הכל.

לא כך?

• תודה
Reactions: nar
  • הוסף לסימניות
האם זה הריץ חלון CMD לכמה דק'? אם כן, זה כנראה עשה את מה שהיה צריך, ותבדקו שוב אם התיקייה קיימת

• הוסף לסימניות
אם לא שיחקתם בהגדרות אני לא רואה סיבה הגיונית להעברת התיקייה למצב מוסתר\מערכת

לא כך?
זה גם מה שאני שואלת...
איך יכול להיות שרק תיקיה אחת נעלמה אם לא מחקתי אותה?

• הוסף לסימניות
האם זה הריץ חלון CMD לכמה דק'?
לא הריץ כלום. מיד כשאישרתי שימוש באפליקציה, חזר לי לחלון הראשי של הקובץ שהורדתי ממה שצירפתם פה למעלה

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
זה נכון, בגלל זה רציתי לסייג את ההשערה הזאת, (לא סייגתי בסוף כי זה לא כ"כ נגע לשם, מכיוון שיכול להיות סיבה אחרת שהתיקייה תוסתר).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה