שאלה בנושא הקריינות.

• הוסף לסימניות
נתבקשתי לערוך ללקוחה סרט למסיבת משפחתית.
היא כתבה איזשהוא קטע נחמד בחרוזים על הילדות, ההווי וכ"ו... (באורך כשני דפים)
אני נכנסת לתמונה בתור הצלמת, העורכת וזו שאמורה לדאוג לקריין שיקריין.
כמובן שהיא רוצה גבר.
ראיתי ברחבי הפורום המלצות רבות על קריינים למיניהם אבל הבעיה היא שהיא לא רוצה לשלם מדי הרבה. מה עושים?
יש לכם אולי רעיון למישהו שהוא טוב, ולא יקר??
תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
אם היא לא רוצה מישהו יקר או מקצועי, אולי תשאלי את השכן שלך בבנין אם הוא מוכן לקריין..
כמובן בהתנדבות......... (מקסימום תתני לו כוס סוכר)...
;););)

כמובן זה היה בהומור..
או שמשקיעים על מישהו מקצועי וזה נשמע כמו שצריך, או... שלא!

• הוסף לסימניות
אם מדובר בפרוייקט משפחתי שלא מחפשים משהו ברמה מקצועית, אז פשוט, תבקשי מאחד הגברים במשפחה שיחפש בבית הכנסת כמה גברים שמדברים, מעניין, חתוך וברור.

• הוסף לסימניות
גם אני עשיתי משהו משפחתי ופשוט נתתי להם לבחור במי שליבם חפץ מתוך המשפחה שיקליטו את הקטע בנגן בחדר שקט, והתוצאה יצאה משביעת רצון מבחינם...

• הוסף לסימניות
מנסיו, כמעט בכל משפחה יש משהו שמסוגל לקרין ברמה סבירה. בשביל סרט משפחתי זה יותר אישי ויותר לענין לשמוע קול מתוך המשפחה ולא מישהו זר שמספר את סיפור המשפחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shuki05;773896:
או שמשקיעים על מישהו מקצועי וזה נשמע כמו שצריך, או... שלא!

אני לא לגמרי מסכימה.
נכון שתמיד עדיף מקצועי ומושלם, וגם קל יותר לעבוד עם בעלי ניסיון בתחום, אבל במקרה הזה זו מסיבה משפחתית בסה"כ ואת אומרת שאתם מנסים להוזיל עלויות.
מציעה לך לנסות מישהו לא מקצועי [אבל ש'יש לו את זה'] ולנסות להקליט. אם תראי שזה יוצא נורא תתעקשי על קריין אמיתי.

ערכתי פעם מצגת לסמינר דל תקציב וביקשנו מבחור לקריין בנגן MP3 [!!!]. עם קצת עריכה זה יצא מקצועי מאד ואף אחד לא האמין שהוא לא שדרן רדיו.

• הוסף לסימניות
לאחרונה ערכתי מצגת משפחתית, והלקוח רצה מאוד שיהיה קריינות.
אחרי שניסיתי כל מיני והמחירים היו גבוהים מידי,פשוט אמרתי לו:
"אתה עורך מצגת לאמא שלך? את מי היא רוצה לראות או לשמוע- אם לא את צאצאיה???"
ובאמת החלטנו על אחד הנכדים שקריין בחמימות, והתוצאה היתה משפחתית ומרגשת.
מה צריך יותר מזה?

• הוסף לסימניות
אם יש במשפחה ילד מוכשר, זה יכול להיות מדהים!
אני לקחתי את בן ה- 8 שלי לאולפן... לא להאמין למה שיצא!

• הוסף לסימניות
בין מה למה נע מחיר קריינות?

• הוסף לסימניות
תודה רבה על כל התגובות!!!!!
אכן נראה לי שאציע לה להקליט את בן ה-10 שלה.....
ובאמת יכול להיות שיהיה בזה משו יותר יפה ומשפחתי!
אני מקווה שלפחות לשעת אולפן לא תיהיה לה בעיה....
ואם כן, כבר הזכרתם את פתרון הMP3....
תודה ושבת שלום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה