כללי שאלה בסגירת קובץ וורד ל PDF

• הוסף לסימניות
יש קובץ של וורד שיש בו כל מיני מסגרות של וורד
וכשאני בא להדפיס אותו ל PDF, ברגע של ההדפסה קופצים חלק מהמסגרות מהמקום שלהם, וכל העימוד משתנה.

האם מישהו יודע על פתרון לבעיה הזו, אולי לשנות משהו בהגדרות של המדפסת או פתרון אחר

אם אתם מציעים פתרון עם כל מיני סוגים של מדפסות, אנא הרחיבו והאריכו, כי בענינים האלו אני בור ועם הארץ מדאו' ומדר' ומד"ק ומד"ס.:)

תודה מראש

• הוסף לסימניות
באיזו תוכנה סגרת את ה PDF?
בכמה מקרים גיליתי שהתוכנה החינמית CUTE PDF עושה את העבודה יותר טוב אפילו מאקרובט.

• הוסף לסימניות
המדפסת PDF שנמצאת בוורד 2007 עושה אכן בעיות, לא מומלץ להשתמש איתה.

• הוסף לסימניות
אני מדפיס למדפסת - scitex brispue
ואז נוצר קובץ PRN
ואת הקובת הזה אני פותח באמצעות "אקרובט דיסטיילר"

בנתיים בצורה הזאת היו לי הכי פחות בעיות.

ע"מ להתקין את מדפסת scitex brispue, צריך להכנס למדפסות ופקסים / הוסף מדפסת / הבא / מדפסת מקומית / השתמש ביציאה הבאה: (FILE הדפסה לקובץ)/ הבא / בחר יצרן scitex מדפסת scitex brispue והמשך לפי ההוראות.

אם לא תסתדר בפירוט הקצר, אשמח לעזור.

• הוסף לסימניות
תיקון: scitex brisque (כמו ר' חיים מבריסק)
אני עובד עם scitex dolev 800 psl2, וגם מקבל את התוצאות האמינות ביותר.
יוסף חיים, אנא ציין את גרסת הוורד ואת הדרך שבה אתה יוצר קובץ PDF. האם אתה משתמש בהמשלים לוורד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זאבי;245466:
אני מדפיס למדפסת - scitex brispue
ואז נוצר קובץ PRN
ואת הקובת הזה אני פותח באמצעות "אקרובט דיסטיילר"

בנתיים בצורה הזאת היו לי הכי פחות בעיות.

ע"מ להתקין את מדפסת scitex brispue, צריך להכנס למדפסות ופקסים / הוסף מדפסת / הבא / מדפסת מקומית / השתמש ביציאה הבאה: (FILE הדפסה לקובץ)/ הבא / בחר יצרן scitex מדפסת scitex brispue והמשך לפי ההוראות.

אם לא תסתדר בפירוט הקצר, אשמח לעזור.

לא הבנתי למה בכזאת דרך ארוכה
אפשר פשוט להדפיס למדפסת PDFCreator והכל יוצא תקין!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה