כללי שאלה בסגירת PDF באינדיזיין ששוקל הרבה

• הוסף לסימניות
יש לי 40 עמודים באינדיזייין, כל עמוד הוא בסיומת PSD משוטח מפוטו שופ.
כשאני מייצאת לPDF הוא שוקל דיי הרבה.
הלקוח שלי הוא אדם שלא מבין בג'מבו מייל וכו, הוא צריך שפשוט אשלח לו בג'ימל והוא ישלח לדפוס.
מישהו יודע למה שוקל כך כך הרבה, וכן אם יש לי אפשרות להקל על המשקל?
תודה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
אם הוא מורכב מקבצי פוטושופ כבדים אי אפשר להוריד את המשקל באופן כ"כ משמעותי.
בכל אופן תעשי חיפוש בפורום על הקטנת נפח / משקל קובץ -נתנו פה כמה טיפים שימושיים בעבר..
הכי טוב לבקש את כתובת המייל של הדפוס ולשלוח להם את הג'מבו מייל ישירות.
(או להסביר ללקוח בסבלנות את התהליך של הורדת הקבצים...)

• הוסף לסימניות
למה ייבוא הקבצים בסיומת PSD, רצוי לייבא קבצים בסיומת EPS בינארי, גם איכותי יותר וגם שוקל הרבה פחות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה כל כך מסובך אפשר לשלוח ללקוח בג'ימיל לינק להורדה מג'מבו מייל שילחץ על הלינק ויוריד את הקובץ.
המנשק של ג'מבו מייל בעברית אז מה יש להסתבך?
:):):)בהצלחה:):):)

• הוסף לסימניות
אפשר להקטין את הקובץ באקרובט.
מסמך > הקטן נפח קובץ...

הוא מקטין את זה משמעותית.
זה כמובן רק ללקוח ולא לדפוס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה