כללי שאלה בסגנונות - אינדיזיין, עברית ואנגלית

• הוסף לסימניות
אם אני מעמדת עמוד שבכל שורה בו יש מילה בעברית ומילה באנגלית,
כמובן הפונט שונה בין העברית לאנגלית - והמילה באנגלית היא בגוון שונה.
יש לי אפשרות לקבוע סגנון שאם אני מסמנת בו שורה המילה הלועזית נהיית בפונט X ובצבע אדום, והמילה העברית בפונט Y וצבע שחור?
תודה!

• הוסף לסימניות
לכאורה כן, ע"י סגנונות מקוננים/סגנונות GREP

• הוסף לסימניות
אני ב-cs4, רלוונטי?
אם אפשר יותר לפרט על הדרך זה יעזור לי מאד, תודה!

• הוסף לסימניות
יש להגדיר סגנון פסקה עבור המלל העברי, וסגנון תו עבור המלל האנגלי.
בסגנון הפיסקה יש להכין סגנון מקונן/GREP שיחול על כל הטקסט שמתחיל באות לועזית עד שמגיע לרווח או לאות עברית.

• הוסף לסימניות
או לקבוע סגנון תו לאנגלית, ולעשות החלפה -גרפ - לכל המילים באנגלית לסגנון הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;562447:
או לקבוע סגנון תו לאנגלית, ולעשות החלפה -גרפ - לכל המילים באנגלית לסגנון הזה.
חבל לעשות כך, זה תוצאה סופית שמאוד יהיה קשה לתקן אותה
בסגנונות מקוננים החיים קלים יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה