שאלה בסמפלר של קורג.

• הוסף לסימניות
האם ב pa3x יש אפשרות לא רק לדגום תופים למיקרופון של האורגן,
אלא גם להקליט ממש קצב עם התופים עצמם ולא הדגימה שלהם, כדי שהתופים ישמעו יותר טבעי,
בתפריט של בניית מקצבים, ולעשות אתם מקצב שיעבוד כמו מקצב רגיל באורגן?

כי יש לי מערכת תופים ויותר קל לי לתופף בהם מאשר להקליט לאורגן ואז לתופף על המקלדת,
האם יש אפשרות כזו?
ואם כן המסדר האוטומטי על הביט, יכול לסדר גם את התיפוף שתופפתי על התופים עצמם?

מקווה שהובנתי...

• הוסף לסימניות
אפשרי, ולא רק בPA3 אלא גם בשאר. דוגמים ומגדירים שזה לופ. רבים עשו כן ועלתה בידם. לגבי הקוואנטייז לא יודע, אבל תדליק מטרונום כשאתה מקליט

• הוסף לסימניות
כן. מכיר אורגניסטים שעשו את זה.

• הוסף לסימניות
האם יש אפשרות להקליט בלופ אקורדים של גיטרה ולשלב במקצב?
והאקורדים ישתנו לפי הליווי האוטומטי?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי. אולי אפשר מיתר אחד ואח"כ באורגן לעשות אקורדים. אבל מדגמים PA800 ומעלה יש גיטרה וירטואלית שיכולה לתת את האפקט של גיטרה אמיתית

• הוסף לסימניות
אני שואל אם סתם אפשר להקליט אקורדים של גיטרה לאורגן שהאורגן ישמש אותי במקום קיובייס באפשרות הקלטה של ה16 ערוצים באורגן, לא במקצב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד מרדכי;2067295:
אבל מדגמים PA800 ומעלה יש גיטרה וירטואלית שיכולה לתת את האפקט של גיטרה אמיתית
מכיר, יש את זה גם בpa500 יש בזה רק חריקות של גיטרה, פריטה מלמעלה, פריטה מלמטה.

אבל משום מה הגיטרות של קורג נופלות ברמה משל ימהה,
שמעתי בכמה אורגנים של ימהה ובטיירוס, יש אפקטים מהממים של גיטרות.
בקורג אין כמעט שום אפקטים כמו גיטרה אמיתית.

• הוסף לסימניות
זה "אבק לשון הרע" על הטיירוס, לשבח אותו באוזני השונא שלו...
בכ"א אני מדבר על אופציה בבניית המקצב שהמקלדת משתנה ובמקום דו רה מי יש בה אפשרות פריטה.
אם אתה מדבר על האפקטים של הפדלים השונים, אז בPA3/4 אפשר לשים איזה אפקט שרוצים על הערוץ או כמה אפקטים ולשחק בהגדרות.
חוץ מזה - נפלה לידים שלי דגימה מטורפת של גיטרה. מישהו דגם את כל צורת הנגינה שלו בצורה מפורטת ביותר, כולל כל האפקטים והמשיכות והחריקות וכו'. אבל היא בנויה יותר לסולו.
יש איזה פלאגאינים לקיובייס שעושים מה שאתה רוצה. אולי אפשר לדגום אותם ללופ

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קורג;2067332:
אני שואל אם סתם אפשר להקליט אקורדים של גיטרה לאורגן שהאורגן ישמש אותי במקום קיובייס באפשרות הקלטה של ה16 ערוצים באורגן, לא במקצב.

אין אפשרות לערוץ אודיו של ממש. אפשר להשתמש בדגימה שהוגדרה כלופ, אבל אם תעשה בה אקורדים הם יהיו לא מתאימים. למשל אם הם מז'ור ישארו מז'ור ולא יהפכו למינור כשצריך. רק אם תקליט פריטה על מיתר אחד ואח"כ תעשה אקורדים זה ילך. וגם בזה זה בעיה כי לא ככה פורטים על גיטרה באמת (אותה פריטה על כל המיתרים)

• הוסף לסימניות
בנוגע לכלים זה בעיה, אבל בשביל לופים של תופים יש אופציה שנקראת טיים סלייס, ושם אתה מסמן את הנקודות המרכזיות (נניח בייס דראם) והיא תסדר כל אחד על הביטים.
אבל שמעתי שזה לא מחזיק יותר מ10 -+ BPM כי זה מתעוות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה