כללי שאלה | בעיה במעבר לפוטו שופ מתקדם

• הוסף לסימניות
התקנתי במחשב חדש את גירסת cs2, (ולא 3, כי אני רוצה תפריטים בעברית), ויש הרבה קבצי פוטו שופ, שהוא לא יכול לפתוח, כותב לי שלא יכול כי זה לא מתאים לגרסה הזו.
מה עושים עם כל הקבצים???????
כמו"כ ניסיתי לפתוח קבצי pdfבפוטו שופ, והא פתח אותם הפוך, מה הפתרון למעבר נכון?

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שהגי' הקודמת היתה ME ועכשיו לא או הפוך...
ויש CS3 עם תפריטים בעברית.

• הוסף לסימניות
בכלל לא פותח? או פותח בצורה לא נכונה?

• הוסף לסימניות
בכלל לא פותח!

• הוסף לסימניות
תנסה את זה
אולי זה יעזור...

• הוסף לסימניות
נתיבית אנוכי....

• הוסף לסימניות
יכול להיות שהבעיה היא באי תאימות מירבית, כששומרים קובץ PSD הוא שואל (ברירת מחדל) אם להתאים תאימות מירבית לגירסאות פוטשופ אחרות.

• הוסף לסימניות
ניתן להעלות תוכנות לפורום?
אני יכול להעלות לך cs3 בעברית מלאה!

• הוסף לסימניות
א. בעיקרון אסור.
ב. טכנית א"א.

• הוסף לסימניות
אני צריכה את אינדזיין :(
אפילו ווינסופט לא נותן לי להוריד!הוא תמיד נתקע באמצע!

אני צכה רק תגרסת ניסיון.

• הוסף לסימניות
איך ניתן להסביר שאת רב הקבצים הוא כן פותח לי, אך יש חלק שלא, ניסיתי לבדוק ולהשוות, אולי אם יש פונט בעברית זה מפריע לו, אבל הוא פתח הרבה עם פונטים בעברית, חלק החליט לצנזר לי, יתכן?

• הוסף לסימניות
בקיצור
כנסו לכאן
http://www.winsoft.eu/support/adobe-download.php
צריך להירשם
ואז אפשר להוריד גרסת נסיון ל30 יום
יש בעברית מלאה ויש גרסה ME למזרח תיכון (תפריטים באנגלית אבל תומך בכתיבה מימין לשמאל)
התוכנות שקימות בעברית מלאה ב CS3
אקרובט פרופשיונל
אילוסרייטור
אין קופי
אינדיזיין
פוטושופ

(יש לציין שמי שמתקין תוכנה מסוימת מהCS3 בעברית לא יוכל להתקין תוכנה אחרת באנגלית או להפך חייבים את כל התוכנות מאותה גרסה)

פרטים נוספים בפרטי
(יש אפציה שהיא כמובן לא חוקית לפתור את בעית ה30 יום וד"ל)

• הוסף לסימניות
לא מדוייק בהחלט.
ניתן להתקין בפרוטרוט כל פריט משפה אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה