כללי שאלה | בעיה עם לקוח

• הוסף לסימניות
הנה האשכול.

לא מדובר בחוזה עבודה, ובשביל זה תקראו מה כתבתי בהודעה (לא בחוזה), אלא בטופס החתמה על העבודה.

אבל זה לא בעיה לסגנן איזה חוזה, אולי בצהריים אני יעשה משו.

• הוסף לסימניות
את האשכול ההוא קראתי בשקיקה כל מילה אך עדיין אני לא עובד עם חוזים

תעלה איזה טיוטא של חוזה וכל אחד יוסף מהניסיון שלי את מה שצריך

• הוסף לסימניות
למי יש טיוטא בשבילינו? את מי מחתימים? (גם אבא של חבר שלא נעים ממנו?)

• הוסף לסימניות
רק עם האבא של החבר הזה יהיו לך את הבעיות הכי גדולות (עדיף אי נעימות קודם)

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים,
לשואלים, הנוסח של ההסכם ביננו מכיל אך ורק את מפרט העבודה, לצערי לא חשבתי לכלול סעיף נוסף של שימוש עתידי בחומר.
כפי שאני מכירה את הלקוח, בהחלט יתכן שזה נעשה בתום לב, רק שממש אין לי מושג איך להביא אותו להבנה שזה מעשה לא הוגן. מה גם שאני לא מרגישה ממש בטוחה בטיעונים שלי מול טענה אפשרית שלו: "קניתי את החומרים" אם היה איזה בסיס חוקי/משפטי לכל העניין הזה בהחלט היה עוזר לי. מי שמתמצא או מכיר את החוק בנושא בהחלט יעזור יותר לכל אחד מאיתנו שודאי נתקל או יתקל במקרים כאלו ודומיהם.והגיע הזמן שדברים כאלו יהיו ברורים לפחות לנו הגרפיקאים.

העניין פה מעצבן יותר כי הוא לא ביקש כלל קבצים פתוחים אלא לקח קבצי הגהה שנסגרו באיכות סבירה, לא הכי גבוהה, באופן שיאפשר הגהה נוחה, אך לא משלוח להדפסה איכותית, כנראה שלאינטרנט זה מספיק.

• הוסף לסימניות
מצ"ב חוזה עבודה שאת הבסיס לו הורדתי מפורום כלשהו (כבר שכחתי איזה, זה הי'ה מזמן) ושיפצתי לפי הצרכים שלי.

אתם מוזמנים להשתמש ואם יש למישהו הצעות לשדרג - בשמחה!

זה יהי'ה ממש טוב אם אנשים יתחילו להשתמש בחוזים מסודרים, נוכל ליצור מוסכמה בשוק.

היו לקוחות שהרימו גבה, על רמת הפירוט.

קבצים מצורפים

• 83769.doc
    KB 39.5 · צפיות: 26

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה