שאלה בעימוד סידור הדפסה דיגיטלית

• הוסף לסימניות
שלום
יש כמה קבצים כל קובץ 10 עמ גודלו
אני אמור לעשות כריכת ספירלה a4
אני מעונין להדפיס בדיגיטלי 2 קבצים ביחד
קובץ א בצד אחד קובץ ב בצד שני ואחר כך לחתוך באמצע ולעשות ספירלה
איך עושים זאת?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי יש דרכים טובות יותר.
אני פותח קובץ A3 באינדזיין ומשתמש בסקריפט הזה כדי למקם את הקבצים.

קבצים מצורפים

• MultiPageImporter2.5JJB.rar
    KB 13.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אפשר הרחבה

מה עושים עם הסקריפט
מתקינים אותו ? ואח"כ?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אם השאלה היתה להדפיס בדפוס, לא אמורה להיות שום בעיה, הם יודעים לעשות מצויין כל מה שיתבקשו, אני אישית עשיתי את זה כמה פעמים ולא תמיד אצל אותו אחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rubi;1697087:
אם השאלה היתה להדפיס בדפוס, לא אמורה להיות שום בעיה, הם יודעים לעשות מצויין כל מה שיתבקשו, אני אישית עשיתי את זה כמה פעמים ולא תמיד אצל אותו אחד.
ואם התשובה לא מספיקה, לא כ"כ הבנתי למה צריך לחתוך באמצע אם התוצאה צריכה להיות A4.
הכי פשוט להדפיס את כל הקובץ א על צד אחד, ואח"כ להזין שוב את הדפים הפוך ולהדפיס את קובץ ב. בדפוס יעשו את זה אוטומטי, אבל אם רוצים בבית זה אפשרי בדרך הנ"ל.

• הוסף לסימניות
סרטון דוגמא

קבצים מצורפים

• דוגמא.wmv
    5.7 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
תודה רבה על הסרטון

חן חן

• הוסף לסימניות
יש לי עדין בעיה אשמח לעזרה

בקובץ המקורי אי 4 יש רווח 10 מ"מ מימין ו10מ"מ משמאל
וכאשר

עשיתי לפי הסרטון center left
center right
הקובץ הוצמד ימינה עד תחילת התמונה וכן בשמאל ללא הרוח בקובץ המקורי למה??
ושני הרווחים הצטרפו באמצע האי 3
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה