שאלה בעניין נקודת בידול, הסתבכתי קצת...

• הוסף לסימניות
1. יש לי מוצר ובחרתי עבורו נק' בידול רגשית שקשורה בעיניי למוצר (לא בעיני קהל היעד) ואני רוצה לקשור אותם אחד לשני. האם נכון לדבוק בה אפילו שקהל היעד מעדיף נקודה אחרת?

2. וגם, איך נותנים סיבות להאמין במצב שבוחרים נק' בידול יצירתית ולא קשורה ישירות לפונקציונליות של המוצר? (= כמו סלקום והערך של "אחד משלנו", ישראלי וחבר'ה, צבעים חמים וכו'- מה זה קשור לסלולרי?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1275864:
1. יש לי מוצר ובחרתי עבורו נק' בידול רגשית שקשורה בעיניי למוצר (לא בעיני קהל היעד) ואני רוצה לקשור אותם אחד לשני. האם נכון לדבוק בה אפילו שקהל היעד מעדיף נקודה אחרת?

2. וגם, איך נותנים סיבות להאמין במצב שבוחרים נק' בידול יצירתית ולא קשורה ישירות לפונקציונליות של המוצר? (= כמו סלקום והערך של "אחד משלנו", ישראלי וחבר'ה, צבעים חמים וכו'- מה זה קשור לסלולרי?)

1. הקליינטים זה הקהל, לא אתה.
2. המון פרסום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;1279650:
1. הקליינטים זה הקהל, לא אתה.

נכון שהקליינטים הם הקהל יעד. אבל הקליינטים לא יודעים בכלל מה הם רוצים.
עם מסרים נכונים והשקעה מאסיבית - תוכלי את לקבוע לקהל יעד מהוא הצורך של המוצר בהתאם לבידול [סטיב ג'ובס]

• הוסף לסימניות
השאלה היא מה קהל היעד שלך יחשוב על נקודת הבידול הזו אחרי שתציג אותה בפניהם. האם היא תשכנע את הלקוחות שבשביל הבידול הזה שווה לרכוש את המוצר? האם היא מדברת אליהם בכלל? הייחודיות של המוצר לא חייבת להיות קשורה באופן פונקציונאלי למוצר, אבל היא חייבת לדבר אל קהל היעד, אחרת פספסת את הפואנטה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה