כללי שאלה בעניין סגנון פסקה באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני מעוניינת ליצור סגנון פסקה שכשאני יחיל אותו על טקסט, באופן אוטומטי השורה הראשונה תקבל סגנון כותרת מסויים, השורה השנייה (כותרת משנה) תקבל סגנון שונה, ומהשורה השלישית עד סוף הטקסט יהיה סגנון אחר(טקסט רץ).
ישנה אפשרות כזו? או שצריך להחיל באופן ידני על כל אחד בנפרד את הסגנון שלו?
תודה רבה למסייעים.

• הוסף לסימניות
אני לא יודע באיזה גירסה זה נוסף, אבל ב CC יש אופציה בדיוק לזה בסגנונות מקוננים

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 59.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אם הפסקה מופרדת בשבירת שורה ולא באנטר רגיל את יכלה לעשות סגנונות מקוננים.

אני רואה שכתבו לפני, אבל יש את זה גם בגרסת CS5 כפי הידוע לי.

• הוסף לסימניות
ברשותכם אעיר שזה לא דרך טובה. כי מה יקרה אם תהיה כותרת של שתי שורות?

גם הגמישות העיצובית קשה יותר להשגה.
יותר נכון להפריד לכמה פסקאות. ולהכיל על כל אחת סגנון משלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;1376404:
אני מעוניינת ליצור סגנון פסקה שכשאני יחיל אותו על טקסט, באופן אוטומטי השורה הראשונה תקבל סגנון כותרת מסויים, השורה השנייה (כותרת משנה) תקבל סגנון שונה, ומהשורה השלישית עד סוף הטקסט יהיה סגנון אחר(טקסט רץ).
ישנה אפשרות כזו? או שצריך להחיל באופן ידני על כל אחד בנפרד את הסגנון שלו?
תודה רבה למסייעים.

אם מה שכתוב למעלה זה תיאור מדוייק, אז זו לא שיטת עבודה נכונה. צריך שהכותרת תהיה בפסקה אחת, כותרת המשנה בפסקה שנייה, וכו'. ואז באמת כדי לעשות סגנונות מקוננים, ובעזרת סקריפט חינמי שכתבתי אפשר בקלות להחיל את הסגנונות כמו שצריך:

http://www.freelancebookdesign.com/scripts/quick-apply-with-next-style

• הוסף לסימניות
זה מתאים לסוג מסוים של פסקאות, כמו ספר טלפונים, או פסקאות שיש בהם מחזוריות קבועה. בד"כ בתוך אותה פסקה, אבל אפשר להתחכם עם זה.
ודאי שלעימוד פסקאות שלמות יותר טוב סטיילים לכותרות וטקסט בנפרד.

• הוסף לסימניות
כמובן שאם יש לו פסקה של כותרת, פסקה אחריו משנה, ואחריו פסקאות טקסט.
אז יש את האפשרות הידועה של Next Style שבתוך הגדרות סגנון פסקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה