עזרה שאלה בעניין רקע לאתר שיצרתי בתוכנת אילוסטריטור

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
שאלה בעניין רקע לאתר שיצרתי בתוכנת אילוסטריטור:

1- יצרתי תמונת רקע שאני רוצה להעלות לאתר וורדפרס באלמנטור.
סגרתי בקובץ JPEG , וכיוצתי את התמונה בתאתר לכיוץ תמונות . וקובץ נוסף דרך ייצוא לWEB . שניהם ניסיתי להעלות לאתר ועולה לי בצורה הזאת.

2 - יש לציין ששמתי גלישה של כמה ס"מ , כדי שלא יהיה לי רווח בין הרקע לשולי הדף.
כשאני מעלה את התמונה לאתר אני מקבלת רווח בין האתר לרקע.
מה עושים כדי שלא יהיה את המרווח הלבן הזה? , מצורף צילום מסך של שני השאלות.
תודה .

קבצים מצורפים

• הרקע שנוצר כשכיוצתי באתר לכיוץ משקל תמונות.jpg
    KB 811 · צפיות: 48
  • ‏‏צילום מסך (812).png
    ‏‏צילום מסך (812).png
    KB 169.7 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
בוקר טוב,
שאלה בעניין רקע לאתר שיצרתי בתוכנת אילוסטריטור:

1- יצרתי תמונת רקע שאני רוצה להעלות לאתר וורדפרס באלמנטור.
סגרתי בקובץ JPEG , וכיוצתי את התמונה בתאתר לכיוץ תמונות . וקובץ נוסף דרך ייצוא לWEB . שניהם ניסיתי להעלות לאתר ועולה לי בצורה הזאת.

2 - יש לציין ששמתי גלישה של כמה ס"מ , כדי שלא יהיה לי רווח בין הרקע לשולי הדף.
כשאני מעלה את התמונה לאתר אני מקבלת רווח בין האתר לרקע.
מה עושים כדי שלא יהיה את המרווח הלבן הזה? , מצורף צילום מסך של שני השאלות.
תודה .
בשביל מה גלישה? תגדירי בגודל רקע כיסוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה