עזרה שאלה בעניין שעווה

• הוסף לסימניות
יש לי שאלה:
אני רוצה להשתמש בשעווה וקניתי שעווה לחימום במיקרוגל. הבעיה היא שאסור לחמם במיקרוגל כי אולי זה טרף וכו',
לכן אני שואלת מה עושים במצב כזה? איך מחממים?

• הוסף לסימניות
בקופסת שימורים ריקה ללא העטיפה על הגז

• הוסף לסימניות
בתוך ספל עם מים רותחים ותזהרי שלא יכנסו מים לשעוה

• הוסף לסימניות
אולי אפשר לברר אצל וועדות הכשרות האם יש חשש בשעוה.

• הוסף לסימניות
בעלי לקח פעם את הקופסא לרב של השכונה שמאוד מבין בכשרות והוא בדק את כל הרכיבים ואמר שמכיוון שזה לא ראוי למאכל אין צורך בכשרות וזה לא מטריף את המיקרוגל.
זה היה לגבי החברה שאני קניתי ( וכבר זרקתי לפח אז אני לא יודעת להגיד את שמה )
שווה לך לבדוק עם רב את מה שקנית

• תודה
Reactions: ו8
  • הוסף לסימניות
בעלי לקח פעם את הקופסא לרב של השכונה שמאוד מבין בכשרות והוא בדק את כל הרכיבים ואמר שמכיוון שזה לא ראוי למאכל אין צורך בכשרות וזה לא מטריף את המיקרוגל.
זה היה לגבי החברה שאני קניתי ( וכבר זרקתי לפח אז אני לא יודעת להגיד את שמה )
שווה לך לבדוק עם רב את מה שקנית

גם אנחנו שאלנו רב ואמר שמותר מלכתחילה לחמם שעווה במיקרוגל

• הוסף לסימניות
אוקי תודה לכל העונים אבל בכל זאת עדיין לא ברור לי אם מותר לחמם במקרוגל לכן אם יש משהו שמכיר את העטיפה הזאת, ויוכל להגיד איזה רב יכול לענות לי על השאלה, כי התקשרתי לקו ההלכה ואמרו שם שהוא לא מכיר את סוג הדבר הזה.

קבצים מצורפים

• Image0027.JPG
    3.5 MB · צפיות: 80
  • Image0027.JPG
    5.5 MB · צפיות: 59

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה