דרוש מידע שאלה בעניין תאונת עבודה ...

• הוסף לסימניות
המעלית בעבודה שלי נפלה ונתקעה למס' דק'.
ובגלל זה היו לי סחרחורות אח"כ בעבודה.
זה עילה מספקת לתביעה לביטוח לאומי?

• הוסף לסימניות
מה בדיוק את רוצה לתבוע?

• הוסף לסימניות
אם המעלית הייתה בירידה כשזה קרה והסחרחורת היתה לצד ימין
אפשר לתבוע קצבת שארים

אם המעלית הייתה בעלייה, והסחרחורת מגיעה נגד כיוון השעון
אפשר לתבוע קצבת זיקנה עם השלמה לדמי לידה.

נו באמת...

על מה תתבעי?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תאונת עבודה זה על העדרות מהעבודה
וגם בזה הימים הראשונים על חשבון המעסיק

• הוסף לסימניות
תאונת עבודה זה שעובד נפגע במהלך עבודתו או בהליכה למקום עבודתו או חזור ממנה.
את מתבלבלת עם מחלה

• הוסף לסימניות
תאונת עבודה זה שעובד נפגע במהלך עבודתו או בהליכה למקום עבודתו או חזור ממנה.
את מתבלבלת עם מחלה
ממש אני לא מתבלבל
תאונת עבודה זה על מי שנפגע במהלך עבודתו או בהליכה למקום עבודתו או חזור ממנה ויש לו מחלה בגין זה אז ביטוח לאומי משלם לו על הימים האלו
אם רק סחרחורות אז שיקח אקמול וירגיש טוב

• הוסף לסימניות
ממש אני לא מתבלבל
תאונת עבודה זה על מי שנפגע במהלך עבודתו או בהליכה למקום עבודתו או חזור ממנה ויש לו מחלה בגין זה אז ביטוח לאומי משלם לו על הימים האלו
אם רק סחרחורות אז שיקח אקמול וירגיש טוב
עכשיו מה שכתב נכון
לפני זה כתב תאונת עבודה שווה העדרות

• הוסף לסימניות
גם סחרחורת יכולה לגרום לאבדן כושר עבודה
אבל השאלה היא כמה זמן זה נמשך?
אם ח"ו בגלל זה את לא יכולה לעבוד תקופה צריך לבדוק
אבל אם זה רק כמה ימים מעסיק יעדיף לשלם לך בעצמו כי ממילא הימים הראשונים הוא משלם , רק אחרי 9 או 12 ימים לא זוכרת כרגע ביטוח לאומי משלם

• הוסף לסימניות
בתאונת עבודה - רק אם את נעדרת מהעבודה 30 יום - את מקבלת 75% מהשכר שלך, לתקופת ההיעדרות.
לא יותר.
אל תבני עליהם שום דבר.
אני שברתי רגל בדרך לעבודה, לא יכולתי ללכת לעבודה יותר מחודש. כולם אמרו לי שנקבל הרבה כסף על זה.
תכל'ס, כלום ושום דבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה