מה בדיוק את רוצה לתבוע?המעלית בעבודה שלי נפלה ונתקעה למס' דק'.
ובגלל זה היו לי סחרחורות אח"כ בעבודה.
זה עילה מספקת לתביעה לביטוח לאומי?
תאונת עבודה זה על העדרות מהעבודההמעלית בעבודה שלי נפלה ונתקעה למס' דק'.
ובגלל זה היו לי סחרחורות אח"כ בעבודה.
זה עילה מספקת לתביעה לביטוח לאומי?
תאונת עבודה זה שעובד נפגע במהלך עבודתו או בהליכה למקום עבודתו או חזור ממנה.תאונת עבודה זה על העדרות מהעבודה
וגם בזה הימים הראשונים על חשבון המעסיק
ממש אני לא מתבלבלתאונת עבודה זה שעובד נפגע במהלך עבודתו או בהליכה למקום עבודתו או חזור ממנה.
את מתבלבלת עם מחלה
עכשיו מה שכתב נכוןממש אני לא מתבלבל
תאונת עבודה זה על מי שנפגע במהלך עבודתו או בהליכה למקום עבודתו או חזור ממנה ויש לו מחלה בגין זה אז ביטוח לאומי משלם לו על הימים האלו
אם רק סחרחורות אז שיקח אקמול וירגיש טוב
תאונת עבודה זה על העדרות מהעבודה
וגם בזה הימים הראשונים על חשבון המעסיק
העדרות בגין תאונה ....עכשיו מה שכתב נכון
לפני זה כתב תאונת עבודה שווה העדרות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים