סמינר רגיל לגמריתלוי איך נקרא המוסד 1 יכול להיות מוסד שיקומי 2 מוסד פטור 3מוסד תיכוני ....והמבין יבין........
התקציב הוא לכאורה ט'-י"בסמינר רגיל לגמרי
נכה נורמלית לחלוטין 100% אבל בכיסא חשמלי...
בטוח שמקבלים תקציב השאלה שלי היא כמה ועד איזה גיל
הם צודקים טכנית, כי כיתה י"ג בסמינר רגיל, כבר לא נחשבת למוסד חינוכי בדרך כלל, ואין להם את התקצוב של תיכון. (יש תקצוב על לומדות מקצועות שונים, אבל הוא די מינימלי).אני באה מהמקום של התלמידה- חברה שלי שרוצה שיסדרו לה אוטובוס נגיש לטיול.
והם אומרים שאין להם מספיק תקצובים עליה כי היא בי"ג
לגמרי.הם צודקים טכנית, כי כיתה י"ג בסמינר רגיל, כבר לא נחשבת למוסד חינוכי בדרך כלל, ואין להם את התקצוב של תיכון. (יש תקצוב על לומדות מקצועות שונים, אבל הוא די מינימלי).
רעיונית זה נשמע ממש רע, התנערות כזאת של מוסד מתלמידה שלומדת בו.
וואי כואב... וככה הם אומרים לה בפנים? מבחינתם שלא תגיע לטיול?אני באה מהמקום של התלמידה- חברה שלי שרוצה שיסדרו לה אוטובוס נגיש לטיול.
והם אומרים שאין להם מספיק תקצובים עליה כי היא בי"ג
עד י"ב בטוח קיבלו עליה. וטוענים שעכשיו כבר לא
אבל אני רוצה לברר האם נשאר עודף משנים קודמות שהם השתמשו בו...
אשמח לעזרתכם!!
זה לא כיוון נכון לטענה. הם קיבלו, והשתמשו לצרכי המוסד. הם לא צריכים לדווח לאן הלך כל שקל ושהכל הגיע לתלמידה הספציפית. ממילא, אין שום סיכוי ש"תוכיחו" להם שנשאר להם...
ואין ספק שאם הם לא מאפשרים לה לצאת עם הכיתה, זה מכוער ולא חינוכי ולא אנושי. תנסו לחשוב על פתרון של מונית נגישה וכד' שילוו את היום ולא דוקא אוטובוס נגיש שכנראה יקר יותר.
יש פתרון של מונית נגישה ואת זה הם מסכימים.וואי כואב... וככה הם אומרים לה בפנים? מבחינתם שלא תגיע לטיול?
תנסי לברר מה סדר גודל של מחיר שזה מוסיף לעלות הטיול...
השכ"ל ביג -יד מספיק גבוה כדי שיוכלו להוסיף לה מה שהיא צריכה... והיא תוכל לשמוח עם כולן, מגיע לה.
אולי היא יכולה להגיע עצמאית לטיול ברכב אחר? או מונית, והסמינר ילם לה על זה.
אני מבין בתקצוב מוסדותלגמרי.
אבל אולי נשאר להם תקציב משנים קודמות שהם לא השתמשו בכולו.
לכן מעניין אותי כמה בערך הם מקבלים בשנות התיכון.
כי בשנים קודמות הם בטוח קבלו השאלה היא כמה.
ואתה יודע אם יש תקצוב מעל גיל 18?אני מבין בתקצוב מוסדות
אבל מה הקשר לבדוק מה נשאר ומה לא נשאר, יש תקצוב שהם קיבלו לצרכים מסויימים וכנראה הם נתנו ואם נשאר אז נשאר, (וכנראה שלא נשאר)
תקצוב התלמידה הוא לא ישירות לתלמידה לכל צרכיה שהיא תרצה אלא למוסד לצורך נתינת שירותים מסויימים
הרי אם היה עולה יותר (ואולי עלה...) לא הייתם רוצים שיבקשו ממכם עוד כסף בשביל זה
בהצלחה
אז אם באמת נשאר מגיעה לה שישתמשו בזה עכשיו.אם נשאר אז נשאר,
אולי יש עוד הוצאות עקיפות שלא לקחת בחשבוןואתה יודע אם יש תקצוב מעל גיל 18?
אני יודעת בוודאות שאין להם עלויות עליה חוץ מאוטובוסים נגישים כפעמיים בשנה.
אז אם באמת נשאר מגיעה לה שישתמשו בזה עכשיו.
הגיוני שהעודף נכנס לכיס שלהם.
חוקית- מגיל 18 אין תקציבים???אולי יש עוד הוצאות עקיפות שלא לקחת בחשבון
הכל יכול להיות הגיוני
אם הם נתנו את מה שהיו חייבים לתת, אני אישית ממש לא חושב שהם צריכים שנה אח"כ לשלם עליה סתם דברים שלא קשורים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים