דרוש מידע שאלה בעניין תקציבים למוסדות. למבינים בתחום--

• הוסף לסימניות
כמה מקבל מוסד שיש לו תלמיד נכה?
ועד איזה גיל, כלומר עד גיל 18 או גם יותר?
דחוף לי מאד לדעת בהקדם.

• הוסף לסימניות
אני יודע שאפשר להוציא תקציב לסייעת לעזור בכל הצרכים

• הוסף לסימניות
אני שואלת בעניים תקציבים בכללי ולא על סייעת
על עצם זה שיש להם תלמיד נכה

• הוסף לסימניות
תלוי איך נקרא המוסד 1 יכול להיות מוסד שיקומי 2 מוסד פטור 3מוסד תיכוני ....והמבין יבין........

• הוסף לסימניות
תלוי איך נקרא המוסד 1 יכול להיות מוסד שיקומי 2 מוסד פטור 3מוסד תיכוני ....והמבין יבין........
סמינר רגיל לגמרי
נכה נורמלית לחלוטין 100% אבל בכיסא חשמלי...
בטוח שמקבלים תקציב השאלה שלי היא כמה ועד איזה גיל

• הוסף לסימניות
סתם שתדעו... כל תקציב שזכאים לא אומר שהמוסד באמת מקבל .. כי על כל תקציב אמורים לעבוד מאו קשה ...זה לא בא ברגל....

• הוסף לסימניות
סמינר רגיל לגמרי
נכה נורמלית לחלוטין 100% אבל בכיסא חשמלי...
בטוח שמקבלים תקציב השאלה שלי היא כמה ועד איזה גיל
התקציב הוא לכאורה ט'-י"ב
וזו שאלה שאין עליה תשובה אחת.
תקציבי תיכונים הם שונים בין מוסד למוסד, לפי הרבה פרמטרים.
(לדוגמה - רמת שירות, דירוג מורות, בגרויות ועוד).

בגדול אתם יכולים להכנס למערכת מית"ר

לכתוב את סמל המוסד (אפשר לפי שם אבל לא תמיד יודעים מה השם הרשמי של המוסד)
ומישהו שקצת מבין בתקציבים יוכל לעזור לכם 'לאתר' את השורות שמשולמות בגין תלמידה נכה בכיתה המתאימה, אם יש תלמידה כזו.

כאן תוכלו לראות את הפירוט, כמה ש"ש התיכון מקבל עבור כל סוג של תלמידה. מי שמוגדר כ'שיתוק מוחין', התיכון מקבל עליו כ-10 שעות שבועיות. אבל מחיר של 'שעה', משתנה כאמור לעיל לפי נתוני התיכון.

חוץ מהתשלום הישיר שמקבלים פר-ראש, יש גם תקציבים מיוחדים שבי"ס יכול לבקש ולקבל עבור הנגשות, אבל זה באמת תלוי בעבודה וברצון טוב של ההנהלה. לא משהו שנכנס אוטומטית.

• הוסף לסימניות
אני באה מהמקום של התלמידה- חברה שלי שרוצה שיסדרו לה אוטובוס נגיש לטיול.
והם אומרים שאין להם מספיק תקצובים עליה כי היא בי"ג
עד י"ב בטוח קיבלו עליה. וטוענים שעכשיו כבר לא
אבל אני רוצה לברר האם נשאר עודף משנים קודמות שהם השתמשו בו...
אשמח לעזרתכם!!

• הוסף לסימניות
הם צודקים טכנית, כי כיתה י"ג בסמינר רגיל, כבר לא נחשבת למוסד חינוכי בדרך כלל, ואין להם את התקצוב של תיכון. (יש תקצוב על לומדות מקצועות שונים, אבל הוא די מינימלי).

רעיונית זה נשמע ממש רע, התנערות כזאת של מוסד מתלמידה שלומדת בו.

• הוסף לסימניות
הם צודקים טכנית, כי כיתה י"ג בסמינר רגיל, כבר לא נחשבת למוסד חינוכי בדרך כלל, ואין להם את התקצוב של תיכון. (יש תקצוב על לומדות מקצועות שונים, אבל הוא די מינימלי).

רעיונית זה נשמע ממש רע, התנערות כזאת של מוסד מתלמידה שלומדת בו.
לגמרי.
אבל אולי נשאר להם תקציב משנים קודמות שהם לא השתמשו בכולו.
לכן מעניין אותי כמה בערך הם מקבלים בשנות התיכון.
כי בשנים קודמות הם בטוח קבלו השאלה היא כמה.

• הוסף לסימניות
זה לא כיוון נכון לטענה. הם קיבלו, והשתמשו לצרכי המוסד. הם לא צריכים לדווח לאן הלך כל שקל ושהכל הגיע לתלמידה הספציפית. ממילא, אין שום סיכוי ש"תוכיחו" להם שנשאר להם...

ואין ספק שאם הם לא מאפשרים לה לצאת עם הכיתה, זה מכוער ולא חינוכי ולא אנושי. תנסו לחשוב על פתרון של מונית נגישה וכד' שילוו את היום ולא דוקא אוטובוס נגיש שכנראה יקר יותר.

• הוסף לסימניות
עד י"ב בטוח קיבלו עליה. וטוענים שעכשיו כבר לא
אבל אני רוצה לברר האם נשאר עודף משנים קודמות שהם השתמשו בו...
אשמח לעזרתכם!!
וואי כואב... וככה הם אומרים לה בפנים? מבחינתם שלא תגיע לטיול?
תנסי לברר מה סדר גודל של מחיר שזה מוסיף לעלות הטיול...
השכ"ל ביג -יד מספיק גבוה כדי שיוכלו להוסיף לה מה שהיא צריכה... והיא תוכל לשמוח עם כולן, מגיע לה.
אולי היא יכולה להגיע עצמאית לטיול ברכב אחר? או מונית, והסמינר ילם לה על זה.

• הוסף לסימניות
זה לא כיוון נכון לטענה. הם קיבלו, והשתמשו לצרכי המוסד. הם לא צריכים לדווח לאן הלך כל שקל ושהכל הגיע לתלמידה הספציפית. ממילא, אין שום סיכוי ש"תוכיחו" להם שנשאר להם...

ואין ספק שאם הם לא מאפשרים לה לצאת עם הכיתה, זה מכוער ולא חינוכי ולא אנושי. תנסו לחשוב על פתרון של מונית נגישה וכד' שילוו את היום ולא דוקא אוטובוס נגיש שכנראה יקר יותר.
וואי כואב... וככה הם אומרים לה בפנים? מבחינתם שלא תגיע לטיול?
תנסי לברר מה סדר גודל של מחיר שזה מוסיף לעלות הטיול...
השכ"ל ביג -יד מספיק גבוה כדי שיוכלו להוסיף לה מה שהיא צריכה... והיא תוכל לשמוח עם כולן, מגיע לה.
אולי היא יכולה להגיע עצמאית לטיול ברכב אחר? או מונית, והסמינר ילם לה על זה.
יש פתרון של מונית נגישה ואת זה הם מסכימים.
אבל לא בא לה. תחשבו שכל הכיתה נוסעת באוטובוס וצחוקים... זה חלק גדול בטיול והיא נוסעת עם איזה חברה או שתיים במונית זה גם לא נחמד...

הכל ברוח טובה אני לא באה נגד הסמינר או משהו כזה כולה מנסה להבין אם יש אפשרות כזו.
האחראית על הטיול בעצמה אמרה לנו לברר את העניין.

• הוסף לסימניות
לגמרי.
אבל אולי נשאר להם תקציב משנים קודמות שהם לא השתמשו בכולו.
לכן מעניין אותי כמה בערך הם מקבלים בשנות התיכון.
כי בשנים קודמות הם בטוח קבלו השאלה היא כמה.
אני מבין בתקצוב מוסדות
אבל מה הקשר לבדוק מה נשאר ומה לא נשאר, יש תקצוב שהם קיבלו לצרכים מסויימים וכנראה הם נתנו ואם נשאר אז נשאר, (וכנראה שלא נשאר)
תקצוב התלמידה הוא לא ישירות לתלמידה לכל צרכיה שהיא תרצה אלא למוסד לצורך נתינת שירותים מסויימים
הרי אם היה עולה יותר (ואולי עלה...) לא הייתם רוצים שיבקשו ממכם עוד כסף בשביל זה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני מבין בתקצוב מוסדות
אבל מה הקשר לבדוק מה נשאר ומה לא נשאר, יש תקצוב שהם קיבלו לצרכים מסויימים וכנראה הם נתנו ואם נשאר אז נשאר, (וכנראה שלא נשאר)
תקצוב התלמידה הוא לא ישירות לתלמידה לכל צרכיה שהיא תרצה אלא למוסד לצורך נתינת שירותים מסויימים
הרי אם היה עולה יותר (ואולי עלה...) לא הייתם רוצים שיבקשו ממכם עוד כסף בשביל זה

בהצלחה
ואתה יודע אם יש תקצוב מעל גיל 18?
אני יודעת בוודאות שאין להם עלויות עליה חוץ מאוטובוסים נגישים כפעמיים בשנה.
אם נשאר אז נשאר,
אז אם באמת נשאר מגיעה לה שישתמשו בזה עכשיו.
הגיוני שהעודף נכנס לכיס שלהם.

• הוסף לסימניות
ואתה יודע אם יש תקצוב מעל גיל 18?
אני יודעת בוודאות שאין להם עלויות עליה חוץ מאוטובוסים נגישים כפעמיים בשנה.

אז אם באמת נשאר מגיעה לה שישתמשו בזה עכשיו.
הגיוני שהעודף נכנס לכיס שלהם.
אולי יש עוד הוצאות עקיפות שלא לקחת בחשבון
הכל יכול להיות הגיוני
אם הם נתנו את מה שהיו חייבים לתת, אני אישית ממש לא חושב שהם צריכים שנה אח"כ לשלם עליה סתם דברים שלא קשורים

• הוסף לסימניות
אולי יש עוד הוצאות עקיפות שלא לקחת בחשבון
הכל יכול להיות הגיוני
אם הם נתנו את מה שהיו חייבים לתת, אני אישית ממש לא חושב שהם צריכים שנה אח"כ לשלם עליה סתם דברים שלא קשורים
חוקית- מגיל 18 אין תקציבים???

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את הקטע של תקציבים !!
מה הקשר????
יש כאן תלמידה, משלמת שכר לימוד גבוה!!! הלימודים ביג יד זה ההההכספים של הסמינרים, ושל המנהלים שלהם,
כשיש טיול המוסד צריך לדאוג לה שתוכל להשתתף בו- ממש כמו כולן... גם אם זה אומר לשלם עוד כסף..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה