כללי שאלה בעניין margins באינדי'

• הוסף לסימניות
האם אפשר לשנות את גודל ה margins (שזה בעצם הריבוע הורוד שמסמן את גודל השוליים)
לאחר שכבר פתחתי מסמך והגדרתי אותו מראש ?

כי בתפריט document setup אין אפשרות כזאת...

• הוסף לסימניות
כן, בחר את כול העמודים בחלונית העמודים, ואז שנה את השולים ב-Layout>Margins and Columns

אם תרצה שגם תיבות הטקסט ישתנו בהתאם, סמן V ליד: layout adjustment

• הוסף לסימניות
תודה רבה.

סימנתי את האפשרות enable layout adjustments אולם תיבות הטקסט על מקומן עומדות... :[ האם זה משום שהם כבר לא מקושרות ל master או שאין קשר ?

• הוסף לסימניות
זה רק מזיז תיבות שהם קרובות מאוד לשוליים.

• הוסף לסימניות
קיצור אני בברוך.

איך למען ה' אני מזיז עכשיו את כל התיבות בעקבות שינוי המרג'ינס? מדובר ב 400 עמודים + ובכל עמוד יש כמה וכמה תיבות !!

יש למישהוא רעיון ?

• הוסף לסימניות
לאט ובעדינות

• הוסף לסימניות
תתקשר אלי אבל עכשיו

• הוסף לסימניות
תלוי בעיצוב העמוד, אבל מה שלפעמים אפשר לעשות זה לכבות את ה layout adjustment, לשנות את השוליים כך שהם יהיו צמודים לתיבת הטקסט, להפעיל שוב את הlayout adjustment, ואז לשנות שוב את השוליים, ועכשיו, מאחר שהתיבות צמודים לשוליים, הם יזוזו ביחד.

אחרת, אפשר כמובן לכתוב סקריפט, וזה מה שהייתי אני עושה.

• הוסף לסימניות
עוד עיצה: אחד מהסקריפטים שמגיע עם אינדיזיין נקרא AdjustLayout, והוא נותן לך לדחוף את כול האובייקטים במסמך למרחק שאתה מזין לסקריפט. יכול להיות שזה הפתרון עבורך...

• הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון בהרצאה של רמי שרעבי שמעתי שבCS6 יש פתרון לבעיה הזו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1142499:
עוד עיצה: אחד מהסקריפטים שמגיע עם אינדיזיין נקרא AdjustLayout, והוא נותן לך לדחוף את כול האובייקטים במסמך למרחק שאתה מזין לסקריפט. יכול להיות שזה הפתרון עבורך...

ניסיתי מה שאמרת- והוא נתן לי את השגיאה הנ"ל...

מישהוא מבין ?

קבצים מצורפים

• Untitled.png
    KB 39.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י chchch;1142501:
אם הבנתי נכון בהרצאה של רמי שרעבי שמעתי שבCS6 יש פתרון לבעיה הזו.

יש לי cs6 מה הפתרון?

• הוסף לסימניות
תשחק עם זה קצת -- זה אמור לעבוד. אולי תשנה את המסמך לשדרה שמאלית כמו באנגלית -- יכול להיות שהסקריפט נתקע בגלל זה? תשנה את מספור הדפים לאנגלית, ושיתחיל מ-1. סתם רעיונות. באופן כללי הסקריפט אמור לעבוד. סקריפט של אדובי! תבדוק במסמך יותר פשוט איך זה עובד, ותראה אם תוכל למצוא מה במסמך שלך גורם לזה להתקע.

אם כל זה לא מצליח, שלח לי את הקובץ ואנסה ב"נ בעצמי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על האדיבות !

בסוף הלקוח בכלל רוצה להשאיר את זה באותו מקום ואני כבר לא נצרך לזה אבל בכל מקרה - תבורכו מפי עליון !!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה