שאלה בענין בטריה למחשב נייד

• הוסף לסימניות
הבטריה של המחשב הנייד שלי (dell e6410) נגמרת מאוד מהר, אני רוצה להזמין בטריה חדשה, חזקה יותר- שהמחשב יפעל זמן רב יותר כשהוא לא מחובר לחשמל.
על הבטריה הקיימת רשום לי 5200mAh/58wh
לא מוצאת באלי אקספרס משהו תואם, בכזה חוזק רק עם יותר תאי סוללה.
האם ספק גבוה יותר של 6600 או 7800 יכול להתאים?
אשמח אם מישהו יחכימני.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קח בחשבון שזה דגם מאוד ישן (6 שנים בערך)
לא סביר שתמצא מקורית , וגם אם בדרך נס תמצא כנראה היא כבר לא שווה הרבה (יש מגבלה של חיי מדף)
סוללות סיניות שנמכרות ב ALIEXPRESS/EBAY וכדו הם רולטה רוסית. רק במקום כדור אחד יש 4 או 5...

• הוסף לסימניות
קח בחשבון שזה דגם מאוד ישן (6 שנים בערך)
לא סביר שתמצא מקורית , וגם אם בדרך נס תמצא כנראה היא כבר לא שווה הרבה (יש מגבלה של חיי מדף)
סוללות סיניות שנמכרות ב ALIEXPRESS/EBAY וכדו הם רולטה רוסית. רק במקום כדור אחד יש 4 או 5...
אכן מחשב ישן, אך עובד מעולה ולכן אני רצה בטריה חדשה.
מה הכוונה במקום כדור אחד יש 4/5.
ולגבי ההתאמה של הענין הזה: (ספק כח?) 5200mAh/58wh

• הוסף לסימניות
זה היה בדיחה , לא משנה.

אני אחזור על מה שכתבתי לאט יותר
לא חושב שתמצא מקורית תקינה כעת לכזה מחשב ישן
ולא מוקרית זה הימור , כי סיכוי גבוה שהם לא יאריכו ימים

• הוסף לסימניות
אוקיי. אך אני חושבת שכדאי לי לנסות להמר כי המחשב טוב רק הבטריה מטרידה.
שאלתי היא אם בטריה של 7800MAH יכולה לשרוף לי משהו במחשב. אני ממש בורה בענין.

תודה על הסבלנות :)

• הוסף לסימניות
לא חושב שזה יכול לשרוף משהו. זה רק קיבולת גדולה יותר של הבטריה. העיקר שזה באותו מתח, למשל 19 וולט.

• הוסף לסימניות
אכן, לא שורף
גם אם את מזמינה מחו"ל, תנסי לקחת ממוכר אמין שנותן כמה שיותר זמן אחריות, זה איכשהו טיפה מראה על איכות המוצר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה