- הוסף לסימניות
תודה על המענה!קורה לי גם לפעמים
מעצבן ומציק ברמות!
מתאפס אחרי כמה שעות (3-4 בערך)
בזמן שחסום אני נכנסת בחון אנונימי
אשמח לשמוע פתרון אמיתי לבעיה
אתם משתמשי נטפרי?
איכשהו זה קשור אליהם.
תפנו אליהם ויתנו לכם כמה דרכי פעולה.
מה שלי הכי עזר זה לפנות לשאטרסטוק עצמו
ולבקש מהם שיגדירו שה-IP שלי אמין.
גם זה לא 100% אם כי זה פתרון הכי טוב.
חשוב מאוד לפנות לנטפרי
כדי שידעו שזה קורה לרבים.
כרגע הם מגלגלים את התקלה לשאטרסטוק.
ככל שידוע לי הבעיה קיימת רק אצל משתמשי נטפרי.
בטוחים בזה?אם תרכשו כתובת IP קבועה ופרטית אצל הספק שלכם בנטפרי, זה כנראה יפתור את הבעיה. עלות של 15-20 ש"ח לחודש.
זה לא עוזר ששיניתם אם בכל פעם כתובת הIP שלכם משותפת לעוד הרבה אנשים, זה גורם ובצדק (מבחינתם) לשאטרסטוק לחשוד שיש כאן משהו מוזר.בטוחים בזה?
בשבועות האחרונים שיניתי 3 פעמים! את כתובת הIP שלי וכל פעם אחרי כמה דקות חיפוש זה נחסם.
javascript:(function(){ document.cookie = "datadome=; expires=Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 GMT; path=/; domain=" + location.hostname.split('www')[1];})();
ניסיתי מאד לעקוב ולראות מה גורם לו לחסימה ואין שום משהו מקשר בין הפעמים שנחסם, כלור מזה לא חיפוש בנושאים מיוחדים או עם מילות חיפוש מסוימותכי כנראה משהו בחיפוש הנוכחי גרם לחסימה ויגרום שוב לחסימה, נסו לחפש את מה שאתם מחפשים בצורה שונה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים