כללי שאלה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני בפוטושופ ואני בכלי לאסו מגנטי ואני מנסה לעשות שזה מקסימום דיוק אבל זה עושה לי קצוות עגולים ואני לא יודעת באיזה הגדרה משנים לדיוק מקסימלי אפשר עזרה.
דוגמא להמחשה:
upload_2018-4-23_18-11-2.png

• הוסף לסימניות
תעבדי על תמונת איכות. זה מאוד מפוקסל ולכן הלאסו לא מזהה אותו.

• הוסף לסימניות
בלאסו מגנטי קשה לעשות דיוק ... אם את רוצה שהבחירה תיהיה יותר מקצועית תעברי לכי הציפורן

• הוסף לסימניות
תעבדי על תמונת איכות. זה מאוד מפוקסל ולכן הלאסו לא מזהה אותו.
זה רק דוגמא, אני עובדת על תמונה אחרת זה דוגמא להמחשה.

• הוסף לסימניות
כשאת בוחרת את הלאסו מגנטי למעלה יש לך אפשרות להרבות את הנקודות
שהנקודות של הלאסו יהיו יותר צפופות וממילא התוצאה יותר מדויקת

הכלי הממולץ לצריבה בפוטושופ הוא הציפורן!!

• הוסף לסימניות
כשאת בוחרת את הלאסו מגנטי למעלה יש לך אפשרות להרבות את הנקודות
שהנקודות של הלאסו יהיו יותר צפופות וממילא התוצאה יותר מדויקת

הכלי הממולץ לצריבה בפוטושופ הוא הציפורן!!
תודה אבל זה לא קשור לנקודות, וכן אני אנסה עם ציפורן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה