כללי שאלה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
אני עושה בפוטושופ שכבה חדשה בוחר מלבנית חדשה ופשוט נשאר הצבע על השכבה הישנה ואני לא יכול להזיז אותו בלי השכבה הישנה

• הוסף לסימניות
קובץ חדש, שכבה אחת?
אולי אתה על מודל צבע לא מתאים
תבדוק שב-Image mode זה cmyk

• הוסף לסימניות
תנסה להסביר את עצמך יותר טוב אני לא מצליח להבין כראוי.

• הוסף לסימניות
נראה לי כוונתך לזה.
צפה בקובץ המצורף 88092
הימני- יוצר ריבוע על השכבה.
האמצעי- יוצר מסלול בשכבה חדשה+ מילוי.
השמאלי- מסלול בלבד.
כנראה אתה על הימני.
או שתבחר את האמצעי או שתיצור את הריבוע על שכבה חדשה.

קבצים מצורפים

• הסבר.jpg
    KB 93.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
המלבן שאתה עושה הוא מלבן צבע.
שתי אפשרויות בפניך:
1. ליצור שכבה חדשה וליצור עליה את המלבן.
2. לבחור באפשרות של "מלבן צורה עם מילוי צבע" (למעלה יש 3 סוגים של ריבועים - לבחור בשמאלי מבינהם) ואז לא משנה על איזה שכבה תעמוד - ברגע שתיצור את הצורה תיווצר לך אוטומטית שכבה חדשה של צורת המלבן בצבע החזית.

השיטה השנייה עדיפה לטעמי כי אז אפשר לערוך את הנקודות של הצורה ממש כמו בתוכנה וקטורית והצורה לא מתפקסלת גם אם מגדילים אותה ושומרת על תכונותיה כ"צורה".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;540804:
הימני- יוצר ריבוע על השכבה.
האמצעי- יוצר מסלול בשכבה חדשה+ מילוי.
השמאלי- מסלול בלבד.

בלבול קטן...
הימני - יוצר צורה צבועה ע"ג השכבה שעומדים עליה.
האמצעי - יוצר מסלול.
השמאלי - יוצר צורה צבועה בשכבה חדשה עם מסלול שניתן לשנותו והמילוי משתנה לפיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה