כללי שאלה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
קורה לפעמים שלא כל הפונטים מופיעים בפוטושופ וזה מכיון שיש לי מלא והם לא מאורגנים
עכשיו אני באמצע לעבוד על טקסט באנגלית ואין לי ברשימה שום פונט באנגלית ולא עוזר כל הפעמים שאני פותחת מחדש זה לא עולה, יש פתרון מה לעשות???

• הוסף לסימניות
לי לפחות קשה לנחש בלי פרטים נוספים, תני פרטים בבקשה לגבי...

באיזה מחשב ומערכת הפעלה מדובר (מק/ומערכת ההפעלה הספציפית?) היכן התקנת את כל הפונטים הללו? בתיקיית הפונטים של מערכת ההפעלה?
לכל מחשב ומערכת הפעלה יכולות להיות בעיות ופתרונות משלו...במק יש תופעות משלו ובפי.סי משלו....אז נא לפרט...
ואגב, היה פה אשכול על בעיית פונטים...פונט שנמצא ולא הופיע ברשימה...והפתרון שלה (למיטב זכרוני נעוץ היה בשינוי שם)...נדמה לי של קורעל 8 ולמרות שהיה מדובר באינדיזיין, יתכן בהחלט שהוא עשוי לעזור גם לך..מי שימצא את האשכול ויצרף פה לינק יבורך...
בהצלחה!
ZAP

• הוסף לסימניות
ננסה ביחד למצוא פתרון.
שאלה א.
אתה עומד על טקסט לועזי?
למטה כתוב אצלך HE או EN?

• הוסף לסימניות
זה קורה מידי פעם, לפעמים כל הפונטים מופיעים ולפעמים רק בעברית וקורה שלפעמים רק באנגלית, אני עובדת על PC XP למטה מופיע לי שאני על אנגלית

• הוסף לסימניות
ואיך נראה עכשיו רשימת הפונטים? אין שם כלום?
יש מצב להביא תמונת מסך?

• הוסף לסימניות
הרשימה מגיעה עד האות M בעברית ואין שום פונט באנגלית

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד. תנסה לעשות העתק הדבק טקסט לועזי מתוכנה אחרת, מה קורה?

• הוסף לסימניות
תבדקי אם זה רק בפוטושופ או בעוד תוכנות.

• הוסף לסימניות
מתי ביצעת איתחול למחשב?
לפעמים, כשמחשב דולק הרבה זמן, יש לו בעיות של אפקט זיכרון וכדומה.

• הוסף לסימניות
זוהי תופעה שקורתלי לאחרונה
ושמתי לב שזה קורה כשהמחשב דלוק ברציפות כמה ימים והתוכנות פתוחות .
הפיתרון בד"כ הוא לעשות הפעלה מחדש.
אם אני באמצע עבודה וממש לא מתחשק לי להפעיל :

אני מביאה איזה מסמך שיש שם את הפונט שאני רוצה להשתמש איתו
וגוררת את השכבה למסמך הנוכחי, משחירה וכותבת את הטקסט הרצוי. זה מצליח! ונותן גם אפשרות לשתמש עם כל האופציות של הטקסט!

שחכתי להוסיף שאני גם דואגת לפני הכיבוי לרוקן את תקיית ה"טמפ".

• הוסף לסימניות
זה באמת קרה שהמחשב דלק הרבה זמן, עשיתי התחלה מחדש, וב"ה זה הסתדר
תודה רבה לכל הנחלצים לעזרתי

• הוסף לסימניות
בשביל הדברים האלו, מתקינים "גוסט" למחשב, מדי כמה חודשים "מנקים" את כל המרעין בישין שהתלוו לתכנות ההפעלה.
אח"כ המחשב פשוט "טס"

• הוסף לסימניות
יש לך לינק בשביל הגוסט, אשמח לקבל!

• הוסף לסימניות
לא ממש דבר טוב

נכתב ע"י זו אניאני;63534:
שחכתי להוסיף שאני גם דואגת לפני הכיבוי לרוקן את תקיית ה"טמפ".
כי אם באיזה שהוא שלב יהיה לך בעיה במחשב ותרצי לעשות שחזור אז זה לא יצליח מאה אחוז בגלל שמחקת לו קבצים שהוא שומר בתקיית ה"temp"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה