שאלה בפרימייר CS6

• הוסף לסימניות
כאשר יש לי קטע וידיאו ואני רוצה למתוח אותו מבחינת הזמן (להאט). מה שאני עושה זה לחיצה על עכבר ימני ואז בוחרת speed/duration ושם מתאימה פחות או יותר את המספר המתאים. אך יש בזה חסרון גדול והוא, שזה רק "פחות או יותר" ועלי לנסות כמה פעמים עד שאני מגיעה למספר המדוייק.
מה הדרך לעשות את זה בצורה מדוייקת בלי התקשקשות מיותרת?
יש לי מרקר במקום אליו אני רוצה להגיע עם הקטע. איך אני מגיעה אליו בפעולה יותר פשוטה?

הערה: אין הכוונה לעמוד בסוף הקטע ולמתוח אותו עם החץ האדום, כיון שבאופן כזה הקטע לא נהיה איטי, אלא מתווסף לו מהמשך הסרט, ואת זה אני לא רוצה.

אנא, תשובתכם בהקדם!

• הוסף לסימניות
תלחצי על x
ותקבלי את הכלי שאיתו את יכולה למהר ולהאט [rate stretch tool]
כדי לחזור למצב הרגיל תלחצי V

את יכולה כמובן לבחור את הכלים גם בחלון הtools

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מולטימדיה ה;1214014:
תלחצי על x
ותקבלי את הכלי שאיתו את יכולה למהר ולהאט [rate stretch tool]
כדי לחזור למצב הרגיל תלחצי V

את יכולה כמובן לבחור את הכלים גם בחלון הtools

תודה ענקית!

• הוסף לסימניות
עזר מאוווד! תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה