שאלה בפרימייר

• הוסף לסימניות
כשאני סוגרת אנימציה או כתוביות בתוכנה אחרת ומעבירה לפרימייר הסרטון רועד גם כשאני עושה fliker למישהו יש פתרון לבעיה תודה לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
א. באיזו תוכנה?
ב. תבדקי את הגודל של הסרט (מהתוכנה האחרת) לפעמים שינויים בגודל גורמים לריצודים.

• הוסף לסימניות
הסרטון מאוד קצר למשל לקחתי אנימציה מתוכנה 3d album העברתי אותה לפרימייר וזה מאוד רועד
ניסיתי להעביר את זה לmovie maker ושם זה לא רועד תוכלי להסביר לי למה?
דרך אגב תודה רבה לך זו כבר פעם שנייה שאת עוזרת לי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ilana;489131:
הסרטון מאוד קצר למשל לקחתי אנימציה מתוכנה 3d album העברתי אותה לפרימייר וזה מאוד רועד
ניסיתי להעביר את זה לmovie maker ושם זה לא רועד תוכלי להסביר לי למה?
אם כבר אולי תגלי לי איך ייצאת מתוכנת 3D ALBUM ? חיפשתי ולא מצאתי דרך לייצא בפורמט המתאים לפרימייר.
ולשאלתך, אולי פורמט הייצוא לא מתאים לפרימייר?

• הוסף לסימניות
שלום אילנה,
שמחתי לקרוא שכבר עזרתי לך בעבר, בכל אופן בנוגע לשאלתך הנוכחית:
אינני מכירה את 3d album, אבל יתכן מאד שהפורמט הוא בעייתי לפרימייר.
הרבה פעמים פרימייר מתגברת על פורמטים בעיתיים אך נתקעת בייצוא.
כמו כן יתכן והסרט המקורי שהכנסת הוא 30 FPS.

הפתרונות:
1. תבדקי בפרימייר (בחלון הפרויקט) - כמה פריימים יש בכל שניה של סרט.
אם יש מס' שונה מהמספר של הפרויקט שיצרת, לחצי לחיצה ימנית ובחרי באופ' interpet footage, וכתבי את מס' הפריימים הרצוי לשניה.
2. תנסי להמיר לפורמט אחר. יש מס' תוכנות חינמיות שמסתובבות בפורום זה, אך יש עדיפות עליונה לאדובי מדיה אנקודר.

• הוסף לסימניות
זה כנראה בגלל ה INTERLENS, דיברו על זה כבר כאן פעם.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לך את נראית לי מאוד מקצועית אני אנסה לעשות מה שאמרת לי ואם את לא מכירה את 3D album כדאי לך מאוד להכיר אותה יש בה אנימציות מדהימות לכל ארוע תודה רבה ויישר כח . דרך אגב אני משתמשת גם בתוכנה corel videostudio וגם שם למשל אני סוגרת אנימציה של כתובית בסיומת wmv ומעבירה אותה לפרימייר וזה מאוד רועד

• הוסף לסימניות
אחרי שבחרת את האנימציה הרצויה תלחץ על capture בצד ימין למעלה ואז יש לך אפשרויות לסגירה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ilana;489460:
אחרי שבחרת את האנימציה הרצויה תלחץ על capture בצד ימין למעלה ואז יש לך אפשרויות לסגירה
ואז נפתח לך חלון, ואת לוחצת על build? מה את בוחרת שם? שום פורמט לא נראה לי מתאים לפרימייר.
תודה

• הוסף לסימניות
אני אסביר לך את התהליך בהתחלה אתה בוחר מספר תמונות שאתה רוצה ושם אותם בתיקייה אחת וקורא לה בשם .עדיף לשים את התיקייה בתמונות שלי. בתוכנה3d אתה לוחץ orenizer ומייבא את תקיית התמונות לאחר מכן אתה לוחץ על creat ובוחר אנימציה. שלב הבא ללחוץ עלbuild וב application folder
c\my-3d-album\ פה אתה משנה את זה לשם התיקייה של התמונות שלך לאחר מכן ללחוץ על captur וגם שם נראה לי בשורה השנייה גם לשנות את זה לשם של התיקייה של התמונות שלך ובשורה העליונה הוא נותן לך אפשרות לבחור באיזה קובץ לסגור avi mpeg וכו' עזרתי לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ilana;489538:
אני אסביר לך את התהליך בהתחלה אתה בוחר מספר תמונות שאתה רוצה ושם אותם בתיקייה אחת וקורא לה בשם .עדיף לשים את התיקייה בתמונות שלי. בתוכנה3d אתה לוחץ orenizer ומייבא את תקיית התמונות לאחר מכן אתה לוחץ על creat ובוחר אנימציה. שלב הבא ללחוץ עלbuild וב application folder
c\my-3d-album\ פה אתה משנה את זה לשם התיקייה של התמונות שלך לאחר מכן ללחוץ על captur וגם שם נראה לי בשורה השנייה גם לשנות את זה לשם של התיקייה של התמונות שלך ובשורה העליונה הוא נותן לך אפשרות לבחור באיזה קובץ לסגור avi mpeg וכו' עזרתי לך?
עזרת לי מאד, התברר שאין לי את התוכנה המלאה, הורדתי גירסת נסיון שאינה מכילה את כל הפונקציות.
האם את הסתדרת???
דרך אגב, אני בת.

• הוסף לסימניות
כן הסתדרתי תודה רבה וממש סליחה אני חדשה כאן פעם הבאה אזכור שאופק היא בת. בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ilana;489590:
כן הסתדרתי תודה רבה וממש סליחה אני חדשה כאן פעם הבאה אזכור שאופק היא בת. בהצלחה
מצוין, אני שמחה שמצאת את הפתרון, וברוכים הבאים לפורום שלנו, אנו שמחים על הצטרפותך, את מוזמנת תמיד לשאול, בד"כ יש כאן תמיד צוות מיומן לשרותך.
אני חושבת שלתועלת כל החברים בפורום רצוי שתגידי מה הייתה הבעיה, כדי שאם אי מי יתקל בבעיה דומה, יהיה לו לעזר....
בהצלחה לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ilana;489459:
ואם את לא מכירה את 3D album כדאי לך מאוד להכיר אותה יש בה אנימציות מדהימות לכל ארוע
מה זה התוכנה הזו? היא חינמית?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת קיבלתי אותה זאת תוכנה רק לתמונות ולא לוידאו ויש בה אפקטים ואנימציות מדהימים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה