שאלה בפרימייר

• פותח הנושא sss
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חתכתי סרט להמון חלקים וכעט אני צריכה לשנות מהירות, אני צריכה לגשת לכל חתיכה בנפרד ולשנות את המהירות? או שיש אפשרות לחבר את כל החלקים ליחידה אחת?אם כן איך עושים את זה , או שיש פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sss;513075:
חתכתי סרט להמון חלקים וכעט אני צריכה לשנות מהירות, אני צריכה לגשת לכל חתיכה בנפרד ולשנות את המהירות? או שיש אפשרות לחבר את כל החלקים ליחידה אחת?אם כן איך עושים את זה , או שיש פתרון אחר?

לייצא את הכל לסרט אחד ואח"כ...

• הוסף לסימניות
למה לייצא? נראה לי שאפשר לעשות SLOW על סיקוואנס חדש..

• הוסף לסימניות
לא יעזור לי ליצא כי שמתי מעברים בכל מקומות החיתוך, ואז כשאני מוסיפה מהירות לסרט כולו, גם המעברים נהיים מהירים וזה לא מתקבל טוב.
השאלה שלי אם יש פקודה לחבר את הסרט

• הוסף לסימניות
תשני מהירות לקליפ הראשון ואז תלחצי על הקליפ לחיצה ימנית copy אח''כ לכי לקליפ הרצוי תלחצי קליק ימני paste attributes וזה יעתיק לך את המהירות וכן הלאה לכל קטע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ilana;513195:
תשני מהירות לקליפ הראשון ואז תלחצי על הקליפ לחיצה ימנית copy אח''כ לכי לקליפ הרצוי תלחצי קליק ימני paste attributes וזה יעתיק לך את המהירות וכן הלאה לכל קטע

paste attributes מדביק תכונות אבל לא מדביק מהירות.

• הוסף לסימניות
נכון סליחה התבלבלתי!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sss;513075:

ב"ה
יש עצה ב"ה לבחור את כל הקטעים שברצונכם להחיל את השינוי וקליק ימני בעכבר לבחור speed וכו' ושם לשנות לאיזה מהירות שרוצים ולסמן בV באוציה השלישית למטה

קבצים מצורפים

• לכידה2.JPG
    KB 19 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אין אפשרות לבחור ספיד לכמה קטעים יחד בלחיצה ימנית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sss;513953:
אין אפשרות לבחור ספיד לכמה קטעים יחד בלחיצה ימנית

ב"ה
עכשיו ראיתי!
אצלי הוא כן נבחר יחד עם אפשרות ספיד קליק ימני אפי' בלי גרופ מי שלא מצליח שינסה קודם לעשות גרופ ואחרי זה קליק ימני ספיד

• הוסף לסימניות
האפשרות הזו לא מאריכה לך את כל הסרט אלא קטע קטע.
מה שיקרה שיהיו פרימיים שלא תיראי אותם במקום שיש אפקט הקטע לא יתארך אלא ישאר באותו גודל רק בהילוך איטי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה