שאלה בפריממיר דחווף!

• הוסף לסימניות
סרט של 50 דקות , אני סוגרת אותו בMPEG2 והוא יוצא לי 8.5 גיגה האם יש אפשרות לסגור אותו באיכות טובה ובמשקל נורמטיבי , או איך אפשר להמיר אותו , אבל שיצא באיכות טובה . תודה לעונים , זה ממש דחוף לי!!!

• הוסף לסימניות
יש משהו שיכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אולי תנסי בWMV
ולמטה תשני לCBR ותעשי 2500 KPS.
אני לא מבין גדול בייצואים, אבל מנסיון זה יביא לך איכות טובה בגודל נמוך.

• הוסף לסימניות
למה לא לסגור לdvd?
דרךencor יוצא באיכות מעולה.
וכמובן לא יותר מ4.7gb

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרוסמדיה;918860:
למה לא לסגור לdvd?
דרךencor יוצא באיכות מעולה.
וכמובן לא יותר מ4.7gb
את יכולה לתת הסבר כי דרך הEXPORT אני לא רואה

• הוסף לסימניות
אם הסרט הוא HD אז האנקור מוריד מאיכותו בצורה משמעותית

• הוסף לסימניות
את יכולה לתת הסבר כי דרך הEXPORT אני לא רואה[/QUOTE]

זה לא נמצא בEXPORT
תסגרי לavi
תפתחי את תוכנת אנקור ולשם תייבאי את הקובץ הסגור
ותסגרי דרך תוכנת האנקור

• הוסף לסימניות
גם אחרי שיצאת את זה ויצא כמה שיצא,
תמירי אותו לפורמט - H.264 / MPG4
בשורת הbitrate תוכלי לשנות ל8000 , זה מספיק.
אחלה איכות במינימום כמות.

כמובן שמראש תוכלי ליצא לסיומת הזו.

כמובן2 : תוכלי ליבא את מה שיצא לאנקור ולסגור בפורמט dvd (במקרה שניסית לעשות זאת קודם אך הגודל חרג מקיבולת הדיסק..)

מקווה שקלעתי.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
יצוא לאנקור מפרימייר - אין צורך לייצא AVI ולייבא.
זה לא באקספורט, אלא ב- adobe dinamic link - send to encore. והוא פותח לך פרוייקט ומייבא לשם את הטיימליין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maty;919307:
יצוא לאנקור מפרימייר - אין צורך לייצא AVI ולייבא.
זה לא באקספורט, אלא ב- adobe dinamic link - send to encore. והוא פותח לך פרוייקט ומייבא לשם את הטיימליין.
אני עושה את זה והאנקור לא נפתח, יש לכם מושג למה? ואיך אפשר לעסוד דרך האנקור ושהאיכות תצא טובה
תזכו למצוות כל העונים , ואני חייבת תשובה דחווף

• הוסף לסימניות
----

• הוסף לסימניות
תנסי הפוך- לפתוח את אנקור וליבא את הסיקוונס הרצוי מפרימייר ע"י בחירה בFILE ואדובי דיינמיק לינק (סליחה מראש על העברית...השעה מאוחרת....) ואימפורט פרימייר פרו סיקוונס, (תבחרי את הסיקוונס)
כשהוא עומד בחלון הפרוג'קט תסמני אותו, תבחרי בסרגל למעלה TIMELINE וניו טיימליין ויווצר לך טיימליין שלו
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם הסרט מיועד להקרנה במחשב- לייצא לפורמט H.264 בהגדרות HD
אם זה מיועד להקרנה במכשיר DVD אין הרבה מה לעשות. פשוט לבכות את הורדת האיכות ולחכות שיתחילו להשתמש במכשירי DVD שתומכים בHD...
איך פופקו טוען תמיד? עדיף להסריט פאל מאשר להסריט HDולייצא לפאל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה