שאלה בפרמייר

• הוסף לסימניות
שלום!
אבקש את עזרתכם אני מנסה לערוך סרט בפרימייר 5 תוך כדי למוד קצר.
יש לי מס' שאלות אודה מאד אם תוכלו לעזור לי,
החומר של הסרט שניתן לי הוא ‫‫וידאו AVCHD‬‬ (‪.MTS‬)
מה אני צריכה להגדיר כשאני מתחילה את הסרט? האם DV-NTSC STA... 48 האם זה הנכון?
והאם יש פעולה מיוחדת לעשות לסוג קובץ זה?
כשאני מייצאת מה להגדיר?
החומר מיועד לדרום אמריקה.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
bro- מכיוון שאני ממש מתלמדת אשמח אם תפרט לי יותר מדויק מה עלי לעשות, האם בפרימייר 5 - פשוט לייבא את הקליפ, ולגרור אותו בחלון הפרויקט כפי שצוין בהודעה? מה זה אומר לגרור "לאיקוון של פתיחת סיקאוונס חדש" במילים יותר מסבירות?

אשמח להשאיל ספר ללימוד פרמייר- באזור קרית ספר/ ירושלים, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;660518:
bro- מכיוון שאני ממש מתלמדת אשמח אם תפרט לי יותר מדויק מה עלי לעשות, האם בפרימייר 5 - פשוט לייבא את הקליפ, ולגרור אותו בחלון הפרויקט כפי שצוין בהודעה? מה זה אומר לגרור "לאיקוון של פתיחת סיקאוונס חדש" במילים יותר מסבירות?

אשמח להשאיל ספר ללימוד פרמייר- באזור קרית ספר/ ירושלים, <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה

את גוררת את הקליפ לחלון הפרוייקט, ואז את תופסת אותו, וגוררת ומניחה אותו על הסימנייה NEW ITEM ואז משחררת את העכבר,
ואז תראי שנפתח אוטומטי סיקוונס חדש, עם הפרמטרים המתאימים לקובץ שלך.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה זה מאד עזר, ועכשיו מה? עם מי אני עובדת הישן או החדש, כשאני משתמשת סיקוונס החדש הוא לא מראה לי אותו בחלון השמאלי? האם אני צריכה להשתמש בקובץ המקורי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה