Google Chat שאלה בצ'אט של גוגל

• הוסף לסימניות
אתה בטוח בזה? משום מה זה לא נשמע לי ככה! בדקת?
כן, כך זה נראה אצל האחרים-
1679336614077.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם נניח הזמנתי מישהו לצ'אט אישי ואני מוחקת את ההזמנה, הוא ייראה ביננו צ'אט או שבגלל שזה כל השרשור הוא לא יראה כלום??
את מתכוונת לפני שהתכתבתם בצאט הזה?
אני לא יכולה לנסות, כי כבר יש לי צאט עם המייל השני.

• הוסף לסימניות
כן זה הכוונה שלי, מישהו אולי יכול לבדוק זאת?
בדקתי, וזה משהו מוזר.
לפני שאני כותבת משהו בצאט, זה לא מראה במייל השני ששלחתי הזמנה.
ואחרי שכתבתי, זה כבר לא הזמנה אלא צאט רגיל..

עריכה:
מחקתי את ההזמנה, (אחרי שכתבתי בה!) והיא אכן נעלמה מהמייל השני.

• הוסף לסימניות
בדקתי, וזה משהו מוזר.
לפני שאני כותבת משהו בצאט, זה לא מראה במייל השני ששלחתי הזמנה.
ואחרי שכתבתי, זה כבר לא הזמנה אלא צאט רגיל..

עריכה:
מחקתי את ההזמנה, (אחרי שכתבתי בה!) והיא אכן נעלמה מהמייל השני.
ובמייל השני לא רואים כלל אופציה של התכתבות בינכם?

• הוסף לסימניות
יש לי דרך לעקוב ולדעת האם המשתמש השני קרא את ההודעה שכתבתי לו בצ'אט?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
צירפו אותי לצאט ואני לא רואה הזמנה
גם לא בספאם
איפה אני יכולה לחפש את ההזמנה?

• הוסף לסימניות
אפליקציות גוגל זה המרובע בצד ימין למעלה עם 9 ריבועים קטנים כן?
לוחצת על זה וזה מביא לך את אפליקציות גוגל דרייב, ג'מבו מייל, ו...צ'אט. את נכנסת וזה מביא לך את ההזמנות בצד ימין...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה