Google Chat שאלה בצ'אט של גוגל

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
למה החלונית של הצ'אט לא נפתחת לי בקטן אלא רק בגדול? וכשאני מנסה להקטין הוא נותן לי חלונית ריקה, בלי כל ההתכתבות... (זה קשור לגוגל או לנטפרי?)

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול
למה החלונית של הצ'אט לא נפתחת לי בקטן אלא רק בגדול? וכשאני מנסה להקטין הוא נותן לי חלונית ריקה, בלי כל ההתכתבות... (זה קשור לגוגל או לנטפרי?)
זה בגלל התוסף של הציטוטים
תעשי לו הסר מכרום

• הוסף לסימניות
יש למישהו את הקישור לזה.
יש לי את זה ואני לא מוצא את הקישור בשביל להוריד.
תיכנס לתוספים בכותרת של הדפדפן, תעלה עליו ותבחר בהסרה מכרום.
אין צורך להיכנס לקישור
הוא נראה כך:

1688735614226.png

• הוסף לסימניות
לי לאחרונה יש משהו מוזר שמדי כמה דקות כתוב לי נשלחה הודעה.. וצבע הצ'אט משתנה שכאילו נכנסה הודעה חדשה
וכלום.. לא קיבלתי שום הודעה חדשה
נתקלתם?

• הוסף לסימניות
לי לאחרונה יש משהו מוזר שמדי כמה דקות כתוב לי נשלחה הודעה.. וצבע הצ'אט משתנה שכאילו נכנסה הודעה חדשה
וכלום.. לא קיבלתי שום הודעה חדשה
נתקלתם?
אולי יש שרשור בקבוצה ולא הודעה חדשה.
תבדקי בשרשורים
1688884755677.png

• הוסף לסימניות
היי קופת על האשכול ראיתי שיש דבר חדש בצאט של גוגל שאפשר לראות מי קררא את ההודעה שלי וכמה למשהו יש את התוסף הזה?

קבצים מצורפים

• 1694096495209.png
    1694096495209.png
    KB 15.7 · צפיות: 48
  • תודה
Reactions: כ.
  • הוסף לסימניות
אני רואה שיש לי את האפשרות לראות כמה ראו
יש אפשרות לראות מי ראה??

• הוסף לסימניות
משהו מצא פתרון לזה?
איך זה שעדיין לא פתחו תוסף לכל הענין הזה בקבוצות???

• הוסף לסימניות
אני רוצה שכל השיחה תימחק בפעם אחת גם לצד השני
כן, זה נמחק לכולם.
נשאר סימן של - 'ההודעה נמחקה על ידי מי שכתב אותה'....
אם זה במרחב משותף אין זהות של מי שכתב....
יש גם אפשרות של עריכה, וזה לא מוגבל בזמן.
האמור לעיל בגוגל.

• הוסף לסימניות
כן, זה נמחק לכולם.
נשאר סימן של - 'ההודעה נמחקה על ידי מי שכתב אותה'....
אם זה במרחב משותף אין זהות של מי שכתב....
האמור לעיל בגוגל.
האמור מתייחס למחיקת הודעה אחת, אבל אם אני עושה מחיקת כל השיחה לפי מה שידוע לי זה מוחק את השיחה רק אצל המוחק,
אני רוצה לדעת אם יש אפשרות למחוק את כל השיחה בפעם אחת בצורה שזה נמחק משני המשתמשים.

בווצאפ כל זמן שיש אפשרות 'מחק אצל כולם'.
יכול להיות שכיום ניתן למחוק ללא הגבלה.
אבל העריכה שם מוגבלת ל-15 דקות, ולפעמים עד שמישהו קורא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה