- הוסף לסימניות
למחוק את כל הצ'אט?האמור מתייחס למחיקת הודעה אחת, אבל אם אני עושה מחיקת כל השיחה לפי מה שידוע לי זה מוחק את השיחה רק אצל המוחק,
אני רוצה לדעת אם יש אפשרות למחוק את כל השיחה בפעם אחת בצורה שזה נמחק משני המשתמשים.
רק אצלך.
למחוק את כל הצ'אט?האמור מתייחס למחיקת הודעה אחת, אבל אם אני עושה מחיקת כל השיחה לפי מה שידוע לי זה מוחק את השיחה רק אצל המוחק,
אני רוצה לדעת אם יש אפשרות למחוק את כל השיחה בפעם אחת בצורה שזה נמחק משני המשתמשים.
אין אפשרות למחוק אצל כולם בצאט של גוגל?למחוק את כל הצ'אט?
רק אצלך.
מרחב משותף זה צאט קבוצתיאיך אני הופך מרחב משותף לצאט? תודה
כן אבל אין שמה אפשרות לראות מי ראה את ההודעה ומי לאמרחב משותף זה צאט קבוצתי
נכון.כן אבל אין שמה אפשרות לראות מי ראה את ההודעה ומי לא
פרופיל בצאט אישי? או במרחב קבוצתי?איך עורכים פרופיל בצ'אט מסוים?
צ'אט קבוצתי.פרופיל בצאט אישי? או במרחב קבוצתי?
סליחה אבל כנראה לא הבנת את השאלה, שאלתי איך אני משנה פרופיל אישי שלי בצ'אט קבוצתי, ואני לא רואה את זה ב"פרטי מרחב משותף".כשאתה פותח את הצ'אט, תלחץ למעלה על שם הקבוצה
צפה בקובץ המצורף 1634400
ותבחר ב"פרטי המרחב המשותף"
צפה בקובץ המצורף 1634401
בהצלחה!
מתי קראו את ההודעה- אין אפשרות.היי,
רציתי לשאול האם יש אפשרות לראות מתי הוא קרא את ההודעה?
(כמו בוואצפ)
תודה מראש,
נראה לי שאי אפשר...בימים האחרונים נהיה שינוי בתצוגה של הצ'אטים,
זה לא נוח לי.
איך אפשר לשנות בחזרה למה שהיה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים