שאלה בצביעה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לצבוע ציורים (לילדים) שיש בהם המון גברים, וכולם שחורים...:cool:
איך אני עושה את זה שלא ייראה משעמם? שלא ייראה כמו גוש בלתי מזוהה?
אודה מאד למי שיכול לייעץ לי בעניין.

• הוסף לסימניות
שאלה טובה....
אפשר קצת לגוון בצבעי החליפות - אפור, כחול,
לא בטוח שזה יתן מענה מושלם אבל אולי קצת

• הוסף לסימניות
אל תשכחי את הפרספקטיבה האוירית שמבהירה את האובייקטים הרחוקים... זה גם יכול להועיל :)

• הוסף לסימניות
תנסי לצייר אותם מעניינים, כמו: תנוחות מגוונות, הבעות יפות ואולי גם מצחיקות.
ואז הצבע יהיה זניח

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1214268:
אל תשכחי את הפרספקטיבה האוירית שמבהירה את האובייקטים הרחוקים... זה גם יכול להועיל :)

זה נכון, לא לקחתי את זה בחשבון.

• הוסף לסימניות
תצבעי זקנים בג'ינג'י ובלונדיני...

• הוסף לסימניות
באיורים של הכטקופף בספריית מחניים הגברים היו צבעוניים יותר ואף פעם זה לא הפריע בעין , גם הילדים שלי כשהם צובעים את דפי פרשיות השבוע לא מקפידים לצבוע את כל הגברים בשחור אלא מגוונים לפי הרגש שהדמות מביעה לדוג' צהוב זה שמח וקדוש..

• הוסף לסימניות
תמר, את צודקת, אבל מקובל להשתמש יותר בצבעוניות בציורים של פעם.
כנראה אז לא היו לבושים דווקא בשחור...
ואם את מדברת על צביעה אמנותית בשביל הרגש- בהחלט יש מקום לצבעוניות
אבל כרגע, בציורים האלו אני אמורה לצבוע באופן ריאלסטי יותר כך שאני לא יכולה להתפרע...

• הוסף לסימניות
תנסי אולי לשחק גם עם התאורה, שהאור יהיה צבעוני ומעניין, זה יכול להוסיף עניין

• הוסף לסימניות
בנוסף
אולי "קישוטי עזר" יוכלו לתת גוון. כגון: עניבות,תיקים,שקיות,משקפיים.

• הוסף לסימניות
אם את במחשב למשל בפוטושופ את יכולה לבחור בחלון הצבעים צבע כמעט שחור ואז כל בגד חדש את מסובבת לצבע אחר. את מקבלת לכל ג'קט שחור בגוון מעט שונה.
אם את מציירת ידני תערבבי צבעים ראשיים כחול אדום צהוב לערבוב כהה מאוד כמעט שחור ולכל ג'קט תוסיפי ממש טיפה של כל צבע ממעגל הצבעים ושוב יוצא לך שחורים מעט שונים

• הוסף לסימניות
הסרגל של ctrl u יכול לעזור לך מאד למה שmim כתבה. מכירה או רוצה הסבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שבע ווין;1214768:
הסרגל של ctrl u יכול לעזור לך מאד למה שmim כתבה. מכירה או רוצה הסבר?

כן, אני מכירה. תודה.:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה