כללי שאלה בקורל לגבי טבלת צבעים בקובץ

• הוסף לסימניות
ברשותי קורל X4, האם ישנה טבלת צבעים כמו בפריהנד ז"ל שם אפשר לראות אילו צבעים קיימים בקובץ ולהחליפם בצורה כוללת בצבע הרצוי ללא בחירת אובייקטים?

שאלה נוספת,
האם ניתן למצוא עובי קו (אאוטליין) בעובי מסויים בצורה כוללת במסמך ולהחליפו בעובי רצוי אחר?

תודה מראש :)

• הוסף לסימניות
אולי בכל זאת? איפה נעלמו להם כל מומחי הקורל? :)

• הוסף לסימניות
edit-find and replace ויש לך המון אפשרויות חיפוש, מציאה והחלפה. לא רק לצבעים.

• הוסף לסימניות
לראות את הצבעים המופיעים באוביקטים שעבדת איתם, ניתן לראות, אני לא זוכרת איך, 'ונתנו' כתב על כך באשכול ישן נושן בעבר..
לא מאמינה שקימת אפשרות החלפה.
גם לגבי אפשרות שינוי הקו, לא קיים דבר כזה.
בשביל זה יש אינדיזיין!

• הוסף לסימניות
אוהב ישראל, חידשת לי!
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;319322:
edit-find and replace ויש לך המון אפשרויות חיפוש, מציאה והחלפה. לא רק לצבעים.
את זה אני מכיר, רק שזו אופציה קצת מסורבלת עבור החלפת צבע למשל לעומת הפריהנד.. טוב, אם זה מה יש, נסתדר עם זה.. :)

לגבי החלפת עובי קו כוללת, לא ראיתי שם אופציה כזאת..

• הוסף לסימניות
ודאי שיש. די לזלזול. :)
window / Color Styles

• הוסף לסימניות
אגב, במידה וה"אאוטליין" מוגדר כ'היירליין' לא ניתן למצוא אותו בחיפוש והחלפה משום מה... ודווקא את זה אני צריך :(

• הוסף לסימניות
צודק, אבל בקורל לכל בעיה יש פתרון.
תיכנס ל: Find object (ולא לחפש והחלף אובייקטים),
ושם תגדיר לו שיחפש אובייקט עם קו של ברירת מחדל (0.076 בדרך כלל), סיום,
חפש הכל, דאבל קליק על אייקון הקו שנמצא למטה בצד ימין,
והחלף שם בעובי הרצוי.

• הוסף לסימניות
זה עובד מצויין,
אבל אם אתה לא מסתדר, תמיד אתה יכול לבחור 'חפש אובייקטים בדיוק כמו זה שבחרתי': (בוחרים אחד, ואז: Edit/Find Object/Find object that match currently)
ואחרי זה בתפריט שנפתח, אפשר להוריד את כל ההגדרות האחרות, ולהשאיר רק את הקו החיצוני (במקרה והמילוי או הצורות שונות, ומה שאתה רוצה זה רק המילוי).

בקיצור תוכנה די משוכללת...
:)

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה! החכמתני!

אמנם קצת מסורבל לעומת תוכנה אחרת שאני עובד איתה, אך הרבה יותר משוכלל!

רוב תודות ושבת שלום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה