כללי שאלה בקורל 14

• הוסף לסימניות
העתק-הדבק של עצמים וכו' בתוך קורל 14 הולך מאוד מאוד לאט (בעיקר ההדבק) זה קורה לי רק לאחרונה ואין לי מושג מדוע.
למישהו יש פתרון?

• הוסף לסימניות
אם זה כל הצרה שלך בקורל 14 מצבך מעולה!
לא נורא 15 כבר יצא (אני עובד עליו כבר שבועיים- אין חידושים מפילים)...

• הוסף לסימניות
אם זה כל הצרה שלך בקורל 14 מצבך מעולה!
לא נורא 15 כבר יצא (אני עובד עליו כבר שבועיים- אין חידושים מפילים)...

• הוסף לסימניות
מתי יצא?! מי צריך חידושים?? שיסדרו את הבאגים ואני מסודר...

תודה על המידע!

• הוסף לסימניות
נקי, איפה אפשר להשיג את זה?

• הוסף לסימניות
אל תבהלו: רפידשר בפרוג!?
זו הורדה חוקית
גרסת BETA סופית

• הוסף לסימניות
אולי ננסה באשכול זה להבין את הלך רוחם של משתמשי 'קורל', דומני שהמשתמשים של קורל 'מכורים' לתוכנה יותר מאשר משתמשים של תוכנות אחרות - -

מישהו כאן יודע להצביע על הסיבה לכך?

• הוסף לסימניות
אין לזה שום הסבר מלבד העובדה הפשוטה שעבודה שלוקחת בקורל 10 דקות לוקחת באילוסטרייטור שעתיים.

• הוסף לסימניות
גם אני מכור קורל

אבל לכל תוכנה יש את היתרונות שלה...

תכלס - מה שאילוסטרטור מנסה לחדש - קורל כבר הספיקה לשכוח...
זה היתרון והחסרון של התוכנה המהנה הזאת.

• הוסף לסימניות
הקלות, הקלות, הקלות
עם כל הדפקטים שבה, ויש בה!
לעשות בה עבודה זה לנסוע על סובארו באוטוסרדה.

לעשות באדובי עבודה, זה לנסוע במרצדס בפקק....

• הוסף לסימניות
לינקים לא פעילים.
נקי, יש דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
אשכול של קורל בלי הרשל'ה - - אתמהה - -

מסתבר שאפשר למנות את משתמשי קורל על יד אחת [לפי התודות שנקי כפיים והשאר קיבלו - -]

• הוסף לסימניות
בעבר הייתי נלחם להסביר את היתרונות בקורל.

עם הזמן למדתי שאני רק פוגע במעריצי תוכנות אחרות.
הם פשוט לא מסוגלים לעבוד מספיק מהר ולכן אינם צריכים את הקורל.
מודעה פשוטה לוקח להם שעתיים וחצי וזה נראה להם סביר. הם לא יאמינו לכל השכנועים שלך שבקורל זה לוקח בין 10 ל13 דקות על השעון. למה שלא יעדיפו את אילוסטרייטר? יש שם אפילו 'אפקטים' שאין בקורל...

לא נורא. אבל לפחות אל תדברו על זה בקול.
:)

• הוסף לסימניות
ואני עוד מוצא ביום כזה, שאני סוגר בו מידי שבוע 4 עיתונים, זמן לשוטט בפורום ובאתרים נבחרים...

קורל - זה כל הסוד (כמובן שעם הרבה סיעתא דשמיא)

• הוסף לסימניות
וחוץ מזה - מכורי הקורל (גם אני) התחילו איתו את קרירת המחשב שלהם, כשעוד בכלל לא היה למה להשוות... שימו לב. כל אלו שמניתם על אצבעות יד אחת הם גרפיקאים ותיקים, כמעט עתיקים...

• הוסף לסימניות
ודרך אגב, אצלנו במשפחה שה אפילו עובר בתורשה!

• הוסף לסימניות
אני אמנם גרפיקאי וותיק, אך בקורל אני משתמש מזה כשנה וחצי בלבד ואני לא מתכוון להחליף!! אכן, פשטות, זריזות ומהירות זהו סוד קיסמה! ו..כן נראה לי שאני מכור.. :) אם אני אחליף זה יהיה כנראה לגרסה הבאה...

• הוסף לסימניות
אגב, הפורומים של קורל קצת יותר מוצלחים מאדובי מכיוון שיש שם צוות של קורל שבודק את כל ההדעות ומנסה לשפר בגירסאות הבאות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה