כללי שאלה בקורל

• הוסף לסימניות
יש לי תמונה ועשיתי צורת עיגול ואני רוצה שהתמונה תכנס לי לעיגול
אמרו לי לעשות ctrl 7 ולא הצלחתי, יש עוד אפשרות??
אשמח לתגובה
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תבחרי בתמונה
effects > powerclip > place inside

• הוסף לסימניות
בכלל, עדיף לסדר על שולחן העבודה של קורל את כל האייקונים הנצרכים ושמישים ביותר: צריבה, הפיכה לתמונה, טיפול בטקסט, אופציות זום וכדו'.
מניסיון של שנים רבות מאוד - מאוד מקל ומקצר את זמן העבודה.

לעשות זאת - יש ללכת ל TOOLS - CUSTOMIZATION ושם לבחור COMMANDS ופשוט לגרור אייקונים אותם בחרת לתוך שולחן העבודה של קורל.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
יש לי שאלה אחרת
איזה פונט מתאים לשם של בית דפוס?

• הוסף לסימניות
זה כמו לשאול איזה בגד מתאים לאשה...
מאד תלוי בסגנון העבודה, במבנה הטיפוגרי הכללי והעיצובי

• הוסף לסימניות
בדר"כ פונט מרובע ולא פונט משוגע. לטעמי - פונטים של כתב יד וכדו' מוזילים את ערך בית הדפוס.

• הוסף לסימניות
לגבי שאלתך, קורל מיועד לאנשים שאוהבים לעבוד, מהר,
לכן אפשר לגרור בקליק ימני, את התמונה מעל העיגול, ובעת שחרור הקליק, לבחור בPowerClip Inside

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה