כללי שאלה בקורל

• הוסף לסימניות
ייבאתי לקובץ קיים קובץ בסיומת ai שמכיל סימני חיתוך
התוכן של הקובץ התישב לי על הדף ואין לי אפשרות להזיז או למחוק אותו
הוא גם לא מסומן כקובץ נעול
תעלומה - איך אני בוחרת אותו כדי למחוק אותו (כבר שמרתי את הקובץ עם הייבוא)
לצערי אין אפשרות להעלות קובץ של קורל כדי שתראו.

תודה רבה רבה למסייעים

• הוסף לסימניות
נסי להעביר למסמך חדש
או תעלי פה בזיפ אנסה

• הוסף לסימניות
הנה הקובץ.
תודה.

קבצים מצורפים

• 123.rar
    1.3 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אני עם קורל X6, את עם 7? כי לא נפתח הקובץ
אם כן שמרי על 6

• הוסף לסימניות
הנה בקורל 6

קבצים מצורפים

• 123.rar
    1.3 MB · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הנה קבלי

קבצים מצורפים

• שטנץ.rar
    1.3 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וואו, תודה!
תספרי לי איך עשית את זה
שאוכל לשחרר את השטאנץ גם מהגרפיקה שהכנתי.

• הוסף לסימניות
האמת שלא נתקלתי בדבר 'נעול' כזה, שלא נראה צרוב וכד' ובמקום לחפור סגרתי את הקובץ לPDF ויבאתי אותו לדף חדש שם הוא הגיע רגיל.

• הוסף לסימניות
התשובה לשאלתך:
Window > Dockers > Object Manager
להוריד את הנעילה מאייקון העיפרון (Lock Or Unlock)

• הוסף לסימניות
לא היה לי ספק שתשובה אמיתית תהיה לך.........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1789711:
התשובה לשאלתך:
Window > Dockers > Object Manager
להוריד את הנעילה מאייקון העיפרון (Lock Or Unlock)

תודה תודה תודה
הסתדר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה