כללי שאלה בקורל

• פותח הנושא טל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שאלה פשוטה....
איך עושים מסגרת בצבע אפור.. מה שיצא לי שכל הקוביה נהיה לי אפור ולא רק המסגרת...

• הוסף לסימניות
לחיצה ימנית על הצבע הרצוי ולא שמאלית...כפי שאני מבין כוונתך לקו, לא?

תם

• הוסף לסימניות
כפי שאני מבינה, את מתחילה להכיר את הקורל.
אם כן, כדאי שתדעי שהתוכנה מאד "אוהבת" את המקש הימני בעכבר (כמעט כמו שאדובי אוהבים את ה-ALT...). תשובות להרבה מהשאלות שתשאלי בהמשך - תמצאי בהקשה על המקש הימני.

• הוסף לסימניות
גרפיק, עזבת את קורל לפני שהכרת אותו. (סתם, צוחק)
אלט, זה כפתור שאתה צריך ביום יום בקורל. והקוטנרול רלוונטי לא פחות מאשר הקליק ימיני...

• הוסף לסימניות
לא אמרתי שלא צריך את Alt ו-Ctrl, רק נזכרתי שכשעבדתי עם קורל ופריהנד (ז"ל) במקביל, ולאחמ"כ באילוסטרייטור - היה לי קשה להשתחרר מההרגל לשכפל אובייקט בקליק ימני....
(הלו... אדובי... אולי ב-CS5???)

• הוסף לסימניות
בשביל מה? כבר נגמלנו מקורל, ויש Alt.

• הוסף לסימניות
נגמלנו מקורל (האמת? הבאנר בכ"ז עושה לי חשק...), ונהנים מאילוסטרייטור (מאד מאד!), אבל יש דברים שעדיין מתגעגעים אליהם. אסור?!

וחוצמזה - Alt זה בכלל לא אותו דבר!
תנסי, למשל לסובב ולשכפל באילוסטרייטור, סביב ציר שמחוץ לאובייקט:
בשביל זה צריך לעבור מהחץ לכלי הסיבוב (ול"הוציא" אותו מתחת כלי ההיפוך), לקבוע את הציר החדש, ולסובב עם Alt, וח"ו לא לעזוב שבריר שניה לפני העכבר. אפילו פסנתרן עובד פחות קשה...
ובקורל? דבל קליק, הזזת הציר וסיבוב, במקום הנכון קליק ימני וגמרנו. הכל ביד ימין, כשיד שמאל לא צריכה להניח את כוס הקפה לרגע...

• הוסף לסימניות
ואיך אתם מסתדרים כשאתם רוצים להוסיף קצת מצבע אחד לצבע אחר?

• הוסף לסימניות
בקורל?
מניחים רגע את הקפה בצד.
באילוסטרייטור?
ממשיכים לשתות את הקפה ומערבבים (את הצבע, לא את הקפה) ב-Color Mixer, או בחלון Color

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה