כללי שאלה בקורל

• הוסף לסימניות
אני בשלבי מעבר מקורל 11 לקורל x3, ומשהו מאד חסר לי בו, בטוחה שזו רק הגדרה.
איך אני מגדירה שכשאני מסמנת רבוע עם החץ לבחור משהו, הוא יסמן לי קווקוים על המסך, או למשל עם כלי העריכה, הוא לא מסמן לי נקודות, רק אני כביכול בוחרת ומזיזה וזה זז. כמו"כ אם יש לי אוביקט, ואני רוצה להזיזו, הוא לא מראה לי את דרכו עם קו וירטואלי, אלא רק כשאני ינחית אותו אני אראה אם כיונתי למקום הנכון. בקצור, לא שיך כך... למי פתרונים?

• הוסף לסימניות
האם בכונה הוא מראה בתוך המסמך חץ שחור ולא רגיל, לבן? או שזה חלק מהבעיה

• הוסף לסימניות
איה כל הפרופסרים של קורל??

• הוסף לסימניות
כנראה בעיה בתכנה או בהתקנה. לא נראה לי שיש הגדרה כזאת...

צריך לנסות ללחוץ על F8 כשהתכנה עולה, זה מחזיר את הגדרות ברירת המחדל. אם זה לא עוזר, כדאי להתקין מחדש.

• הוסף לסימניות
תודה, זה באמת עזר!

• הוסף לסימניות
העצה הזאת היתה מאוד שימושית בפורום בשבוע האחרון...

לא לשכוח קרדיט לזה שהביא את הפטנט לפורום - מרת הרב שליט"א...

• הוסף לסימניות
אז מהיום נכניס אותה לסדר... תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה