כללי שאלה/בקשה בסגירת קובץ

• הוסף לסימניות
שלום, יש לי קובץ וורד - ספר מועמד

גודלו 16.5 על 23.5 ס"מ

ושאני סוגרת אותו לפי די אף - הוא פשוט לא נותן לי את הגודל!!

או שהוא נותן לי אי4 או שהוא נותן לי גודל אחר לגמרי בלי קשר.

ניסית ישירות לפידיאף, לפוסטקריפט דולב800 ואז לדיסטילר.

ובכל מצב זה לא עשה את הגודל הרצוי
למרות שהגדרתי זאת גם במאפיינים של סגירת הקובץ - ולא רק בהגדרת עמוד בוורד.

מה יכולה להיות הסיבה?

כמובן שאעדיף אם מישהו ידע להגיד לי מה צריך לעשות.
יכול להיות שאני לא סוגרת כמו שצריך
- זו פעם ראשונה שלי עם סגירת קובץ בוורד...

אבל במקרה שלא אמצא פתרון ----
---
יש כאן מישהו/י שמוכן/נה לתת לי את המייל שאני אעביר את הקובץ ורק לסגור לי אותו? -

אודה מאד מאד למסייעים!​

• הוסף לסימניות
אני ממש לא מכיר בכלל את הייצוא מוורד, אבל נראה לי שתמיד אפשר לחתוך את הPDF כלומר באקרובט פרופישונל תוכל לחתוך את העמודים לגודל הרצוי

• הוסף לסימניות
דוד, איך בדיוק? זה יצא לי באמצע? עם קרופ?

חברים! זה קצת דחוף לי! בבקשה בבקשה

• הוסף לסימניות
אפשר לכוון את זה כמה מכל צד

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות עם קרופ, אבל זה בכלל גם משנה לי את הגודל של האותיות שאני סוגרת מוורד.

יש פה מישהו מנוסה בזה שמוכן לתת לי את המייל שלו בשביל לסגור לי את הקובץ בצורה מקצועית?

• הוסף לסימניות
עשיתי כמה ניסויים על הגודל שציינת והDolev800 באמת עושה בעיות משום מה אבל המדפסת PDF הצליחה לבצע את זה בסופו של דבר...
השלבים:
1. קובץ > הדפסה > בחירת מדפסת adobe PDF וכניסה ל"מאפיינים".
2. נפתח חלון עם 3 כרטיסיות. בכרטיסיה adobe PDF setting בשורה הרביעית (adobe PDF page size) יש ליד רשימת הגדלים לחצן "add". ללחוץ עליו, להגדיר את הגודל במילמיטרים (165 על 235) ולקרוא לזה בשם (לדוגמא 1), ללחוץ על לחצן add/modify כדי שהגודל החדש ישמר ברשימה.
3. חוזרים לחלון עם רשימת הגדלים. בוחרים את הגודל עם השם שבחרנו (1 - בדוגמא שלנו) ולוחצים על אישור.
4. הגענו בחזרה לחלון ההדפסה המקורי. לוחצים על אישור.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
eden!

תודה ענקית, איזו מסירות לנסות במיוחד בשבילי!

שכוייח!

זה הלך מצויין!

• הוסף לסימניות
לגבי המשתמשים במדפסת PDF החינמית PDF995:
אני גם ניסיתי כל מיני דברים והתייאשתי, בעקבות התשובה כאן, החלטתי לנסות שוב ומצאתי:
במאפייני מדפסת, בוחרים "מתקדם", משנים שם את הגודל לCostume PostScript Size ולגודל הרצוי. חוזרים לתפריט הדפסה של WORD
אח"כ באפשרויות מבטלים את האופציה "התאם לגודל A4/letter
ובמרחק מתצוגה, בהתאם לגודל הנייר, במקום "ללא שינוי קנה מידה" משנים ל Costume PostScript Size
והופ... זה עובד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה