שאלה בקשר לאופניים חשמליים

• פותח הנושא A.M
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בקשר לידית גז
אם אני לא מתקין אותה זה אומר שאני כל הזמן צריך לפדל?

• הוסף לסימניות
כן
אבל כשאתה מפדל זה מפעיל את המנוע וזה נוסע יותר מהר מפידול באופניים רגילות.

• הוסף לסימניות
אתה צריך לפדל כדי להפעיל את המנוע, אבל אחרי זה אין צורך. עם זאת אתה יכול לעזור למנוע בעת עלייה למשל.

• הוסף לסימניות
אגב, יש חוקי תנועה לאופניים חשמליות?
הבן שלי חזר עכשיו בוכה כולו, הוא עבר את הכביש לאחר שוידא שאין כלי רכב שמתקרבים ובאמצע המעבר פגעו בו אופניים חשמליות בעוצמה, והפילו אותו,
רוכב האופניים נסע על הכביש בניגוד לכיוון התנועה ולכן הילד לא הבחין בהן.
האם זה חוקי???

• הוסף לסימניות
רגע לא הבנתי יש מחלוקת כאן... אם כך לפי מי הלכה?

זהו שאין חוקי תנועה, כל אחד נוסע עם פוזה משלו... אני כל פעם צוחק מחדש שאני רואה את הפוזות שאנשים תופסים בנסיעה...
אחד שם רגל מקופלת על השלדה
אחד שם מוזיקת דיכאון שכולם ישמעו שהוא צי'קבר.
השלילי עם מראה כזאתי מפחידה....
כל אחד והתסביך שלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;1298334:
אגב, יש חוקי תנועה לאופניים חשמליות?
הבן שלי חזר עכשיו בוכה כולו, הוא עבר את הכביש לאחר שוידא שאין כלי רכב שמתקרבים ובאמצע המעבר פגעו בו אופניים חשמליות בעוצמה, והפילו אותו,
רוכב האופניים נסע על הכביש בניגוד לכיוון התנועה ולכן הילד לא הבחין בהן.
האם זה חוקי???

מדובר בתחום פרוץ, לגמרי לא מוסדר חוקית. סכנת נפשות.

• הוסף לסימניות
עדיין לא הבנתי...
האם כשאני נוסע בלי ידית גז, אני צריך כל הזמן לפדל או שרק בהתחלה.
בלי ידית גז, איך מגבירים מהירות? רק ע"י פידול?

ועוד שאלה, אם אני מתקין ידית גז, השוטרים מחרימים אופניים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י adyo;1298642:
עדיין לא הבנתי...
האם כשאני נוסע בלי ידית גז, אני צריך כל הזמן לפדל או שרק בהתחלה.
בלי ידית גז, איך מגבירים מהירות? רק ע"י פידול?

ועוד שאלה, אם אני מתקין ידית גז, השוטרים מחרימים אופניים?

לפי מה שהסבירו לי בחנות ע"י הפידול המנוע מופעל,
הפסקת לפדל, אתה נוסע על התנופה של קודם.

האיסור החוקי הוא לייבא/למכור אופנים עם ידית גז. לנסוע מותר.

• הוסף לסימניות
חוקי התנועה חלים על כל מי שמשתמש בדרכים, בין הולכי רגל, בין רוכבים על אופניים (כולל חשמליות) וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה