דרוש מידע שאלה בקשר לבטחון במעון

• הוסף לסימניות
שאלה בקשר לבטחון במעון
השאלה שלי :
במידה שיש משחקים שבורים או דברים לא בטחותי
אם קורה משו חס ושלום לילד של מי ההאשמה
של המנהלת או המטפלת?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
האשמה על שתיהם בשווה

לפני מספר חודשים ילד בבאר שבע נפל ממתקן ומת, המנהלת והמטפלת הובאו לחקירה והארכת מעצר

שלא יקרה ח"ו
ברור על שתיהם!
אבל למה לחשוב על זה .. שלא יקרה ח"ו.
חס ושלום לא חושבת רק שואלת אם יש מתקנים שבורים שזה מסוכן והמטפלת אומרת למנהלת והיא לא עושה כלום
יש מה לעשות בנידון?

• הוסף לסימניות
מה הפרוש לא תקין
המנהלת אמורה לדאוג שהיה בטיחותי
זה אחריות שלה לא!
איפה המעון הזה איך שולחים לשם ילדים

• הוסף לסימניות
חס ושלום לא חושבת רק שואלת אם יש מתקנים שבורים שזה מסוכן והמטפלת אומרת למנהלת והיא לא עושה כלום
יש מה לעשות בנידון?
כן.
לשלוח מייל עם האזהרה, כדי שיהיה תיעוד שהזהרת. אם ח"ו יקרה משהו, זה לא תהיה אשמה שלך.

• הוסף לסימניות
לא משנה מה קורה. למנהל יש אחריות בכל מקרה. זה תפקידו.
המטפלת תשלח מייל למנהלת. ואם זה לא נעים לה אז לשלוח מייל בנושא אחר ואז לכתוב ככה
נ.ב בקשר למה שדיברנו שבוע שעבר, המשחקים השבורים ממש מטרידים אותי ואני חוששת שהילדים יפצעו, מי יוכל לטפל בזה? ואז יהיה לה תיעוד שהיא ביקשה

• הוסף לסימניות
לא משנה מה קורה. למנהל יש אחריות בכל מקרה. זה תפקידו.
המטפלת תשלח מייל למנהלת. ואם זה לא נעים לה אז לשלוח מייל בנושא אחר ואז לכתוב ככה
נ.ב בקשר למה שדיברנו שבוע שעבר, המשחקים השבורים ממש מטרידים אותי ואני חוששת שהילדים יפצעו, מי יוכל לטפל בזה? ואז יהיה לה תיעוד שהיא ביקשה
הייתי מנסה לגרום לה להשיב גם להודעה ככה בטוח היא ראתה
כן.
לשלוח מייל עם האזהרה, כדי שיהיה תיעוד שהזהרת. אם ח"ו יקרה משהו, זה לא תהיה אשמה שלך.
מה הפרוש לא תקין
המנהלת אמורה לדאוג שהיה בטיחותי
זה אחריות שלה לא!
איפה המעון הזה איך שולחים לשם ילדים
אוקי ננסה לשלוח מיל
אפילו שזה צוות של 10 איש?
כי יש דברים ממש שמסוכנים !
אנחנו אומרים לה כל יום והיא לא מבינה , לא יודעת מה הבעיה לתקן:(:(

• הוסף לסימניות
הקטן שלי שבוע שעבר נפתח לו במצח כי הקצה של השידה היה חד, אז בפינות כאלו הם אמורים להשים מגן
או החצר מלא בליכלוכים שזה ממש מסוכן ילדים יכולים להשים בפה

• הוסף לסימניות
מסוכן ממש
אח’’כ ההשמה תבוא עליך
צריך לשלוח מיל להנהלה שהיה מתועד הכל
היום זה בעייתי זה נדובר על תינוקות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה